Horoscopul zilei 12.12.2019

Sobolanul

Vei avea parte de mult sprijin pentru orice plan sau proiect. Laturile analitice si de serviciu ale naturii tale ar trebuie sa te ajute sa organizezi atat munca cat si preocuparile familiei. Seara poate aduce o oportunitate de a-ti imbunatati relatia de iubire. Este ideal pentru o prima intalnire.

Boul

Te poti bucura de un punct de vedere mult mai imbunatatit daca gandesti mai putin si faci mai mult. Apropie-te mai mult de natura si asculta intelepciunea pamantului. Chiar si o plimbare poate ajuta. Este posibil sa treci prin viata intr-un mod care refuza sa recunoasca infrangerea.

Tigrul

Astazi este o zi buna sa muncesti si sa te joci cu prietenii care te respecta dar in acelasi timp au mari asteptari. Nu este momentul sa fii modest. Tu ai calitati extraordinare si ai nevoie sa fii in preajma oamenilor care ti le scot la suprafata. Imbraca-te si arata-le!

Iepurele

Cineva apropiat tie s-ar putea sa vrea sa faca lucrurile fara tine. Respecta prietenia si nu lua lucrurile personal. In situatii stresante poti deveni confuz. Astazi e posibil sa fii mai sigur de ceea ce vrei. Intuitiile spirituale te pot ajuta sa te simti mai echilibrat. Muzica te poate vindeca.

Dragonul

Un plan nu poate fi mai puternic decat cea mai slaba persoana responsabila sa duca lucrurile pana la capat. S-ar putea sa te bazezi pe cineva care nu este capabil sau, pur si simplu, interesat sa te ajute. Acest lucru ar fi o greseala. Ai puterea sa te increzi in inima ta. Interesele creative te pot face sa stralucesti.

Sarpele

O energie artagoaza ameninta astazi conflicte pentru proprietate sau impartirea echitabila a drepturilor si beneficiilor. Uita-te pentru situatii de castig. Este, de asemenea, o zi puternica pentru a face programari pentru a-ti proteja sanatatea. Proiectele aproape de casa pot fi foarte satisfacatoare. Fa-ti timp in seara aceatsa pentru activitatile care iti fac placere.

Calul

Cei mai buni oameni pentru tine astazi sunt cei care te incurajeaza sa ai o minte deschisa. Nu crede ca tu stii cel mai bine. Lumea poate prezenta o serie de posibilitati. E posibil sa pierzi ceva ce te bucura foarte mult daca nu esti prins de propriile ipoteze.

Oaia

Ai o carisma puternica astazi. Te vei simti mai increzator daca te vei aranja mai mult. Fa un effort si evidentiaza-ti aspectul. Alege “haine putere” care iti exprima preferintele. Tendinta ta de cautare a placerilor poti sa o lasi deoparte astazi. Rezista la orice tentatie de a incalca regulile.

Maimuta

Intarzieri si neintelegeri sunt posibile. Fi sigur ca ceea ce spui este inteles in mod clar. Provocarea este de a crea relatii echilibrate in care oamenii se simt respectati. Daca ego-ul apare in cale pot aparea si concurente inutile si resentimente. Atractiile puternice reciproce pot declansa o memorabila intalnire romantica.

Cocosul

Altii vor avea nevoie si vor aprecia atitudinea ta pozitiva si sensibila. Astazi este o zi norocoasa pentru a gestiona un proiect mare sau sa dai sfaturi intr-un grup. Capacitatea ta de a elimina emotia si de a ramane logic in situatii stresante te face cel mai bun jucator de echipa.

Cainele

Este posibil sa pui agenda ta inaintea altora, intr-un mod care instraineaza si nu sustine interesele tale. Nu esti o persoana egosita. Cauta modalitati prin care sa faci compromisuri si totusi sa obtii ceea ce iti doresti. Cineva care iti place poate fi distant. Afla ce se intampla.

Mistretul

Daca esti suficient de norocos pentru a avea inca un loc de munca, astazi este o zi potrivita pentru a accepta responsabilitati suplimentare sau pentru a participa la un proiect de echipa. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ia in considerare sa incepi ca voluntar. Oamenii vor aprecia capacitatea ta de a fi simpatic si de a da sfaturi bune.