Horoscopul zilei 04.07.2022

Sobolanul

Nu esti unul dintre aceia care ranesc sentimentele oamenilor sau devin furiosi sau agresivi. Dar daca cineva este tratat nedrept, sursa problemelor ar face bine sa se ascunda pentru ca nu vei mai fi la fel de vesel. Nu vei ezita sa spui ceea ce crezi atunci cand ti se pare necesar sa ii iei apararea cuiva.

Boul

Evenimentele de astazi iti pot aduce sentimente puternice cu privire la familie si prietenii apropiati. Lucrurile se pot complica si in mod accidental te vei trezi implicat in dramele altora. Nu esti salvatorul tuturor. Fii increzator in fata unor decizii dificile. Poti trage o linie si sa te dai mai in spate. Relaxeaza-te si uita de griji in seara aceasta.

Tigrul

Muzica si practicile spirituale pot face o mare diferenta in modul in care abordezi probleme si vezi lumea. Cultiva obiceiurile intelepte precum controlul furiei, a fi rabdator si a nu judeca pe altii. Fa ceea ce stii ca este corect dara fara a fi dependent de rezultat. Relaxeaza-te diseara cu ceea ce iti incalzeste inima cel mai tare.

Iepurele

Astazi ai putea simti nevoia ca cineva sa aibe grija de tine. Fa-ti timp pentru a te bucura de o masa buna in compania familiei. Ai putea munci din cauza unor lectii puternice. Ceea ce ai lasat in urma, nu iti va mai fi de folos. Accentul este pus pe relatii. Fii cat poti de diplomatic.

Dragonul

Farmecul tau este puternic si vei fi cel mai bun in orice proiect de echipa. Ia in considerare sa organizezi o petrecere la care invitatii sunt rugati sa faca un fel de contributie unica. Oportunitatile sociale sunt peste tot. Nu este o zi in care sa mergi singur. Vorbeste tare si raspicat.

Sarpele

Astazi s-ar putea sa nu ai prea multa energie. Din punct de vedere emotional, te simti mai mult epuizat. E posibil sa vrei sa fii ajutat de prieteni dar orice ajutor ai primi vei simti nevoia sa il refaci. Mentine lucrurile simple si pastreaza sa judeci pentru cand o sa te simti mai puternic.

Calul

Ziua de astazi iti promite o intalnire romantica sau duci relatia la un nivel mai profund. Noi prieteni sau partenerii de lunga durata pot aduce impreuna un real sentiment de fericire. Poti fi cel mai loial dintre indragostiti, dar ca sa ajungi intr-un loc cu pace si stabilitate e nevoie de munca si intentii bune.

Oaia

Incercand sa fii precaut, s-ar putea sa fii atat de pretentios incat o sa respingi multe persoane interesante si idei bune. Doar pentru ca tu simti ca nu faci nimic, asta nu inseamna ca nu este bine pentru tine. Cererile de la persoanele mai tinere trebuiesc luate serios in considerare.

Maimuta

Evenimentele de astazi te pot ajuta sa cresti din punct de vedere emotional. Este important sa fii direct si foarte sincer in privinta sentimentelor tale. Nu iti mai face atatea griji ca o sa ranesti pe cineva. O pasiune ti-ar putea distrage atentia. Uneori, nu poti face ca o relatie sa emarga, indiferent cat de mult ti-ar pasa. Fi realist in privinta perspectivelor.

Cocosul

Este o zi norocoasa pentru dragoste sau pentru orice vis lasat deoparte in trecut. Daca reusesti, asteapta-te la rezultate pozitive. Nu te opri pentru ceva ce stii in inima ta ca nu este ceea ce ai nevoie. Acest lucru poate sa iti afecteze sanatatea si doar sa intarzie inevitabilul.

Cainele

Revizuieste ceea ce ai facut si compara cu nevoile tale reale. Astazi, o energie tensionata te-ar putea face sa nu fii de acord doar ca sa fii contrara. Este un timp favorabil pentru a vorbi cu cei dragi despre responsabilitati. Cauta sa intalnesti persoane diferite fata de cercul tau de prieteni.

Mistretul

Daca este posibil, ia o pauza de la munca sau de la treburile casnice astazi. Daca vorbesti despre probleme financiare s-ar putea sa primesti o oferta de ajutor financiar. Fi precaut cu orice ce poate fi prea frumos sa fie adevarat. Pleaca de langa oricine vrea sa te domine sau sa iti tina discursuri. Orele linistite de relaxare acasa sunt cele mai bune.