Horoscopul zilei 18.08.2019

Sobolanul

Evenimentele de astazi te pot ajuta sa cresti din punct de vedere emotional. Este important sa fii direct si foarte sincer in privinta sentimentelor tale. Nu iti mai face atatea griji ca o sa ranesti pe cineva. O pasiune ti-ar putea distrage atentia. Uneori, nu poti face ca o relatie sa emarga, indiferent cat de mult ti-ar pasa. Fi realist in privinta perspectivelor.

Boul

Este o zi norocoasa pentru dragoste sau pentru orice vis lasat deoparte in trecut. Daca reusesti, asteapta-te la rezultate pozitive. Nu te opri pentru ceva ce stii in inima ta ca nu este ceea ce ai nevoie. Acest lucru poate sa iti afecteze sanatatea si doar sa intarzie inevitabilul.

Tigrul

Revizuieste ceea ce ai facut si compara cu nevoile tale reale. Astazi, o energie tensionata te-ar putea face sa nu fii de acord doar ca sa fii contrara. Este un timp favorabil pentru a vorbi cu cei dragi despre responsabilitati. Cauta sa intalnesti persoane diferite fata de cercul tau de prieteni.

Iepurele

Daca este posibil, ia o pauza de la munca sau de la treburile casnice astazi. Daca vorbesti despre probleme financiare s-ar putea sa primesti o oferta de ajutor financiar. Fi precaut cu orice ce poate fi prea frumos sa fie adevarat. Pleaca de langa oricine vrea sa te domine sau sa iti tina discursuri. Orele linistite de relaxare acasa sunt cele mai bune.

Dragonul

Daca te intalnesti cu cineva, aceea persoana s-ar putea sa isi doreasca un angajament de durata. Astazi energia ta tinde sa pastreze lucrurile aprinse si optiunile deschise. Este o zi perfecta pentru vizite.

Sarpele

Te bucuri ca lucrurile merg de la sine si e posibil ca astazi sa fii mai lenes. Este un moment pefect pentru petreceri sau pentru orice fel de adunare cu familia sau cu prietenii. Daca te simti nesigur, cere ajutorul cuiva de incredere pentru a scoate la suprafata punctele tale tari si telentele. Orice comentariu deplasat ar trebui ignorat.

Calul

Energia iti este tulburata. Fi pregatit pentru a lua o decizie si atunci schimba-ti modul de gandire. Ar fi bine sa amani discutiile cu ceilalti pana esti sigur de tine. Aptitudinile tale organizatorice sunt puternice astazi. Cea mai mare satisfactie o poti gasi in planificarea de evenimente comunitare sau mari reuniuni de familie.

Oaia

Ce poti invata de la intarzierile si piedicile de azi? Nu este timp pentru a impinge ceva ce pur si simplu are nevoie de timp ca sa creasca. Energia de astazi este pozitiva pentru mutarea intr-o noua directie sau o provocare suplimentara pentru a fi sincer cu tine insuti. Nu pierde aceasta oportunitate.

Maimuta

Alege cu incredere intr-o situatie de lucru sau personala, care a ajuns la o rascruce de drumuri. Tolereaza orice energie dificila care iti iese in cale. Uita-te la casa ta si cauta sa imbunatatesti lucrurile cu fara prea multa cheltuiala. Relatiile stresate pot cadea in stari negative. Fa ce e mai bine pentru a sta calm.

Cocosul

Energia de astazi este activa si incurajeaza luarea de masuri. Va fi consolidata capacitatea ta naturala de a comunica, mai ales pe orice subiect de care esti pasionat. Vorbeste tare si raspicat despre orice cauza sau situatie ce trebuie prezentata la un public mai larg. Nu pune la inima parerile negative.

Cainele

Ai putea simti nevoia sa te relaxezi, dar asta ar fi o greseala. Un masaj sau un tratament de infrumusetare, muzica ori o noapte linistita acasa ar putea ajuta latura ta nervoasa. Ai putea fi foarte exigent cu cei dragi daca esti prea stresat. Fii intelept si incearca sa lasi lucrurile sa mearga.

Mistretul

Astazi este o zi usoara din punct de vedere emotional si sprijina intentiile bune cu familia. Fa ce e mai bine la orice sarcina de munca, dar sa fii pregatit sa suporti unele critici despre ceea ce faci. Este important sa te concentrezi la sanatatea ta. Nu lasa deoparte sanatatea din cauza grijilor financiare.