Horoscopul zilei 03.06.2020

Sobolanul

Exista o energie frumoasa care sprijina orice ajutor oferit comunitatii sau familiei. Te-ai putea gandi sa planifici o petrecere. Reunind prietenii te va ajuta sa te simti mai bine. Revizuieste-ti planurile si impartaseste-le si altcuiva.

Boul

Lucrurile sunt neasezate. Poti deveni incantat de idei salbatice astazi. Energia iti poate aduce confuzie in comunicare. Te poti simti fara de speranta si neinteles. Fii randator si evita sa accepti sau sa dai vina pe cineva. Abilitatea ta de a vedea ambele parti te va ajuta. Fii atent la accidentele de masini. Este foarte important sa nu te grabesti.

Tigrul

Sa tipi la oameni sau sa te plangi nu iti va rezolva problemele. Stai calm si nu lasa reactiile emotionale sa iti dicteze faptele. Este o zi buna sa ai incredere in instinctele tale si nu sa ceri parerea altora. Odata ce ai luat o decizie, urmareste traseul cu incredere.

Iepurele

Esti un suflet generos, dar e posibil sa fi inceput sa impui limite intr-un mod care te face sa te simti bine. Nu este nimic in neregula sa nu fii deschis la tot ceea ce iti apare in cale. Incearca sa spui nu cat mai des. Copii si animalele de companie iti pot face seara mai frumoasa.

Dragonul

Poti fi foarte frustrat de modul in care merg lucrurile astazi. Ideile mari se pot lovi de un perete. Va fi nevoie de un efort suplimentar pentru a face progres in lucrurile care credeati ca o sa mearga usor. Pot exista separatii bruste. Persoana iubita ar putea avea nevoie de spatiu dupa o disputa.

Sarpele

Carisma ta este destul de puternica astazi. Poate nu realizezi cat de atractiv poti fi. Astazi este un timp perfect de a face ceva special cu partenerul sau de a straluci la o intalnire. Ofera-ti permisiunea de a fi aventuros si de a face lucruri noi. In seara asta e norocoasa orice relatie de iubire.

Calul

Energia de astazi te ajuta sa faci orice pentru a-ti face viata mai simpla si silentioasa. Mentinerea unui mediu linistit si relaxat ar trebui sa fie prioritatea ta mereu. Este timpul de a scapa de dezordine si de a crea mai multa curatenie pentru a te bucura cand esti acasa.

Oaia

Astazi poate fi una dintre acele zile cand simti ca plutesti prin viata. Este posibil sa pierzi notiunea timpul intr-un mod neintentionat. Incearca sa fii responsabil sa sa pastrezi oamenii uniti. Daca cineva te critica, ar putea fi rasplata pentru prea multa mila de sine.

Maimuta

Energia de astazi ofera mai multa incredere in sine. Daca pana acum nu prea ai avut grija de sanatatea ta, acum este timpul sa faci mici schimbari, dar importante. Daca ai un partener, imbraca-te frumos si creeaza o atmosfera romantica. Te vei bucura si tu de aceasta atmosfera.

Cocosul

Prietenii vor avea ceva important de dat sau de impartit cu tine astazi. Socializeaza cat mai mult posibil si accepta invitatiile de a iesi impreuna. Sa construiesti relatii puternice e la fel de important ca orice lucru. Pentru a trece peste probleme intr-o relatie importanta vorbeste cu cineva in care ai incredere.

Cainele

Sunt persoane pe langa tine care au nevoie sa iesi in fata si sa ajuti. E mai bine sa faci parte dintr-o echipa decat sa mergi pe drumul tau. Daca esti atent, poti transforma ceea ce este rupt in ceva mai bun.

Mistretul

Este timpul de a dezvolta o abordare sistematica. Fa liste si stabileste prioritati. Energia sprijina prudenta. Evita gesturile impulsive. Daca incepi o relatie noua este posibil sa fii “temporar nebun”. Ce bagaje din trecut ai adus in relatie? Ce steag rosu ignori?