Horoscopul zilei 18.03.2019

Sobolanul

Activitatile vor fi mult mai placute daca esti dispus sa te sacrifici pentru grup. Vei avea un puternic sentiment de incredere in sine. Fii generos in schimbul de talente si interese. In locuri in care nu esti familiarizat iti va fi mai usor sa iti exprimi opiniile. Pana si situatiile dificile sunt usoare.

Boul

Atunci cand toata lumea se simte putin stresata, tu poti fi acasa, incarcandu-ti bateriile. Este o zi excelenta pentru a face progrese sau pentru a castiga recunostinta la munca. Nu ezita sa acorzi timp suplimentar la orice te intereseaza. Scanteile pot zbura catre cineva care iti place.

Tigrul

Ai putea simti ca trebuie sa te lupti pentru a ti se recunoaste ceea ce faci. Cineva la care tii ar putea actiona intr-un mod egosit sau foarte neatent. Pur si simplu, fa ceea ce este mai bine cu ce trebuie facut astazi. Interesul pentru fenomenele psihice iti pot influenta gandirea.

Iepurele

Viata ta are acum o calitate captivanta care nu este mereu prezenta. Cauta oportunitati de a intalni oameni interesanti. S-ar putea sa ravnesti la ceva neobisnuit. Este usor sa treci cu vederea peste detalii. Evenimentele vor arata diferenta intre tine si ceilalti. S-ar putea sa fie dificil sa alegi ce directiei sa iei.

Dragonul

Astazi este o zi norocoasa pentru o intalnire pentru prima data, o cerere de angajare sau sa iti faci contacte utile. In acest moment, dinamica relatiei poate fi mai usoara si mai flexibila. Accepta orice invitatie de a iesi afara si a te distra. Asteapta-te sa stralucesti amestecandu-te cu cat mai multe si diferite tipuri de oameni.

Sarpele

Astazi pti fi extrem de critic cu tine si cu ceilalti. Inimile sensibile pot fi ranite in moduri la care nu te astepti. Daca poti gasi oameni puternici, cu vointa, care nu se supara de la un argument real, aceasta poate fi o zi puternica pentru a-ti prezenta talentele si a-ti clarifica intentiile.

Calul

Examineaza-ti prioritatile, mai ales daca te simti stresat. Ce te costa sa fii intr-un anumit loc de munca sau relatie? Ai facut tot ce s-a putut pentru a o face sa functioneze? Ce o sa faci pentru a-ti sabota cele mai bune interese? Onestitatea este cheia schimbarilor sanatoase.

Oaia

S-ar putea sa vrei sa pui piciorul in prag si sa faci niste modificari importante acasa. Este timpul sa scapi de ceea ce nu mai este necesar. Asta nu inseamna ca trebuie sa arzi vechile scrisori de dragoste. Poate ai prea multe borcane de dulceturi. Fii rezonabil. Cauta simplitatea in primul rand.

Maimuta

Fii intelept si nu te grabi in actiuni. Fa-ti timp sa te odihnesti astazi. Oamenii sensibili, stabili si iubitori de casa sunt cei mai buni tovarasi pentru tine. Daca esti singur, energia ti-ar putea aduce o noua dragoste incitanta. Spune-le pritenilor ca esti in cautare si fi dispus sa incerci lucruri noi.

Cocosul

Daca ai avut in minte sa iti iei un angajament mai profund, astazi este o zi perfecta sa avansezi. Vei fi destul de pozitiv si expansiv, mai ales in propria casa. Daca cineva ti-a oferit ospitalitate, este momentul sa il rasplatesti. Invita prietenii la tine. Petrece timp bucurandu-te de frumusetile naturii.

Cainele

Emotiile intense pot fi canalizate in activitati sanatoase astazi. Ar putea fi sportul, exercitiile sau o intalnire pasionala cu cineva care te iubeste. Este important sa simti ca ai o persoana in spate pe care te poti baza sau care are un loc in care te poti retrage in siguranta si poti sa iti reincarci bateriile. Fa ca aceasta sa fie prioritatea ta.

Mistretul

Ai incredere in instinctele tale si evita sa supraanalizezi o situatie. Energia de astazi poate scoate la suprafata dorinta ta de a lucra pentru o cauza buna. Simtul tau de fair-play te face un sef extraordinar si un minunat jucator de echipa. Este intelept sa nu amani nici o programare care ajuta sanatatea sau intretinerea corporala.