Horoscopul zilei 18.06.2019

Sobolanul

Un plan nu poate fi mai puternic decat cea mai slaba persoana responsabila sa duca lucrurile pana la capat. S-ar putea sa te bazezi pe cineva care nu este capabil sau, pur si simplu, interesat sa te ajute. Acest lucru ar fi o greseala. Ai puterea sa te increzi in inima ta. Interesele creative te pot face sa stralucesti.

Boul

O energie artagoaza ameninta astazi conflicte pentru proprietate sau impartirea echitabila a drepturilor si beneficiilor. Uita-te pentru situatii de castig. Este, de asemenea, o zi puternica pentru a face programari pentru a-ti proteja sanatatea. Proiectele aproape de casa pot fi foarte satisfacatoare. Fa-ti timp in seara aceatsa pentru activitatile care iti fac placere.

Tigrul

Cei mai buni oameni pentru tine astazi sunt cei care te incurajeaza sa ai o minte deschisa. Nu crede ca tu stii cel mai bine. Lumea poate prezenta o serie de posibilitati. E posibil sa pierzi ceva ce te bucura foarte mult daca nu esti prins de propriile ipoteze.

Iepurele

Ai o carisma puternica astazi. Te vei simti mai increzator daca te vei aranja mai mult. Fa un effort si evidentiaza-ti aspectul. Alege “haine putere” care iti exprima preferintele. Tendinta ta de cautare a placerilor poti sa o lasi deoparte astazi. Rezista la orice tentatie de a incalca regulile.

Dragonul

Intarzieri si neintelegeri sunt posibile. Fi sigur ca ceea ce spui este inteles in mod clar. Provocarea este de a crea relatii echilibrate in care oamenii se simt respectati. Daca ego-ul apare in cale pot aparea si concurente inutile si resentimente. Atractiile puternice reciproce pot declansa o memorabila intalnire romantica.

Sarpele

Altii vor avea nevoie si vor aprecia atitudinea ta pozitiva si sensibila. Astazi este o zi norocoasa pentru a gestiona un proiect mare sau sa dai sfaturi intr-un grup. Capacitatea ta de a elimina emotia si de a ramane logic in situatii stresante te face cel mai bun jucator de echipa.

Calul

Este posibil sa pui agenda ta inaintea altora, intr-un mod care instraineaza si nu sustine interesele tale. Nu esti o persoana egosita. Cauta modalitati prin care sa faci compromisuri si totusi sa obtii ceea ce iti doresti. Cineva care iti place poate fi distant. Afla ce se intampla.

Oaia

Daca esti suficient de norocos pentru a avea inca un loc de munca, astazi este o zi potrivita pentru a accepta responsabilitati suplimentare sau pentru a participa la un proiect de echipa. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ia in considerare sa incepi ca voluntar. Oamenii vor aprecia capacitatea ta de a fi simpatic si de a da sfaturi bune.

Maimuta

Astazi este o zi norocoasa. Profita din plin de aceasta zi permitandu-i laturii tale aventuroase, carismatice sa straluceasca. Un interes in dragostea poate parea mai mult practic. Fa lucruri practice pentru a-i multumi pe ceilalti, dar acorda-ti si tie timp pentru a facea viata mai excitanta.

Cocosul

Prieteniile sunt cheia fericirii astazi. Fa planuri pentru a iesi cu oamenii care te bucura. Acest lucru poate aduce un conflict intre sentimentele tale si simtul responsabilitatii. Reconsidera-ti alegerile si ai incredere in intuita ta. Cineva poate sa raspandeasca zvonuri. Nu lasa lucrurile sa degenereze facand la fel.

Cainele

Nu ezita astazi sa ai incredere in intuitia ta. Preia conducerea si va fi foarte bine. Gasirea umorului in orice situatie va creste spiritele oamenilor. E posibil sa ai o idee inspirata pentru a ajuta pe cineva aflat in bucluc. Satisfactia cea mai mare va veni folosind energia pentru a aborda o problema complicata.

Mistretul

Suna-ti vechi prieteni sau rude de varsta ta. Este timpul sa fii in contact mai apropiat cu ei. Poate e timpul sa impartasesti si amintirile bune si cele rele. Cu cat vorbesti mai mult despre trecut, cu atat iti este mai usor sa treci de ziua de astazi. Combina opiniile cinstite cu rabdarea suplimentara pentru a trece peste obiceiurile iritante ale oamenilor.