Horoscopul zilei 16.01.2017

Sobolanul

Ai putea fi foarte exigent cu cei dragi sau cu cei cu care lucrezi. Sunt posibile altercatii daca simti ca nu esti auzit, sau mai rau, luat in serios. Fii cinstit! Ocupi centrul scenei si incepi sa te lauzi? Esti talentat si realizat. Oamenii pentru care contezi stiu asta deja.

Boul

O zi linistita acasa iti poate imbunatati starea. Sa fii inconjurat de oamenii si lucrurile preferate te ajuta sa te simti iubit si protejat. Ai muncit foarte mult, incearca sa te odihnesti astazi. Razi mai mult si petrece timp ascultand orice copil din viata ta.

Tigrul

Este mai bine sa stai aproape de casa astazi. Muzica poate juca un rol important in imbunatatirea atitudinii si starii emotionale. Este usor sa pui familia si prietenii in primul rand. Fi mai atent la propriile nevoi. Acest lucru ar putea insemna sa vorbesti mai tare decat sa stai tacut.

Iepurele

Simtul tau natura de stil si eleganta iti poate aduce tentatia de a cheltui mai mult decat ai pe lux. Poti fi creativ intr-un mod mai simplu sau cu un buget mai limitat. Astazi este o zi puternica pentru a trece de zona ta de confort. Incearca ceva ce nu ai mai facut niciodata.

Dragonul

Vei fi capabil sa profiti de energia acestei zile daca esti dispus sa permiti ca unele lucruri sa ia sfarsit pentru ca altele noi sa isi faca loc. Este o zi norocoasa pentru a-ti revizui trecutul si a lasa deoparte vechile rani si dezamagiri. Greselile sunt necesare inc alea catre intelepciune.

Sarpele

Uneori nu poti evita dramele. Astazi, sentimentele pot fi la un nivel ridicat si te vei simti precum un copil caruia i s-a spus “nu”. Ai putea avea chiar si un exces de furie. Spune toate nemultumirile, elibereaza-te, chiar daca va trebui sa iti ceri scuze mai tarziu. Vorbeste cu mintea ta.

Calul

Cum iti administrezi banii? Chiar daca esti bun in a face bugete, cauta modalitati sa economisesti. Fi diplomatic atunci cand iti impartasesti opiniile. Cineva te poate acuza de amestec in treburile lui, atunci cand tu doar vrei sa fii de ajutor. Incearca sa vezi lucrurile si din alte perspective.

Oaia

Asteapta-te la numeroase sentimente bune si o atitudine generoasa fata de ceilalti. In interiorul tau, stii ca lucrurile au un mod de functionare si ca nu ai de ce te teme. Acest lucru te va ajuta sa faci fata comportamentului iritant al altora. Nu exista niciun motiv pentru care sa fii suparat pe lucrurile mici.

Maimuta

Astazi este una dintre acele zile incantatoare in care iti este permis sa te distrezi, sa fii in preajma unor oameni speciali, sa mananci si sa bei pana ai inima fericita. Combina munca cu distractia. Doar sa fii prudent sa nu faci exces de lucrurile care te incanta cel mai tare.

Cocosul

Ajuta-ti comunitatea. Umorul bun sub stres creeaza noi posibilitati si adanceste prieteniile, duce la eforturi cooperative de a aduce recunoastere si recompense pentru toti cei implicati. Ceea ce nu poate fi evident pentru majoritatea oamenilor este tendinta ta de a te ingrijora si de a te simti destul de nervos. Evita sa fii prea perfectionist.

Cainele

Vei straluci la majoritatea intalnirilor sociale. Este o zi buna pentru planificarea de evenimente. Cauta ajutor la persoane cu mintea tare, generoase si care impartasesc aceleasi interese ca tine. Este distractiv sa ajuti pe altii, si cineva de langa tine ar putea avea nevoie de ajutor. Asigura-te ca generozitatea ta este in alerta. Fi realist atunci cand dai bani.

Mistretul

S-ar putea ca astazi sa simti o puternica nevoie de a impartasi problemele tale celorlalti. Grupurile in care iti este permis sa iti arati emotiile pot fi foarte utile, in special daca te simti stresat.