Horoscopul zilei 11.08.2020

Sobolanul

Astazi ai energia necesara de a te implica foarte tare in orice proiect drag inimii tale. Este un moment norocos pentru a face voluntariat. Este posibil sa tragi concluzii cu persoanele care iti plac. Asigura-te ca stii toate faptele inainte de a face ceva impulsiv.

Boul

Unii oameni pot fi foarte enervanti astazi. Este mai bine sa zici lucrurile in fata decat sa te macini mai tarziu. Acest lucru este valabil, mai ales daca te afli itnr-o pozitie de autoritate. Copiii vad prin exteriorul tau de om dur si au incredere in tine ca esti corect. Fa ceva special cu familia in seara aceasta.

Tigrul

Poti fi o persoana solitara dar azi vei straluci ca un jucator de echipa. Nu ezita sa ceri ajutor de la oameni care stiu mai mult decat faci tu. Impartaseste cu altii orice nelamurire pe care o ai in privinta familiei tale. Este un moment norocos pentru a te oferi voluntar in comunitatea ta.

Iepurele

Energia de astazi te face sa controlezi lucrurile mai usor. O situatie stresanta cu familia sau cu colegii de munca va imbunatati cu o atitudine mai rece si concentrare la realizarea sarcinilor la indemana. Lucrurile se pot imbunatati la sfarsitul zilei cu promisiunea unei aventuri incitante. Nu ezita sa actionezi. Este timpul sa calatoresti.

Dragonul

Este o zi perfecta pentru a face progrese pe orice plan sau proiect. Poti cunoaste persoane care iti pot imbunatati munca sau situatia financiara. Munceste din greu si finalizeaza cat mai multe lucruri. Prietenii buni te pot sustine foarte mult daca le impartasesti sentimentele tale.

Sarpele

Daca ai intampinat probleme care nu par sa se schimbe, astazi este o zi buna pentru a te opri si a-ti analiza atitudinea. Daca esti blocat intr-o situatie care ti se pare prea dificil de rezolvat, este posibil sa renunti prea curand sau, pur si simplu, sa ratezi oportunitatile bune.

Calul

Evita deciziile impulsive astazi. Ai putea exagera sau sa te implici intr-o situatie pe care o vei regreta. Intuitia ta este puternica. Daca ceva pare sa nu fie in regula, ai incredere in sentimentele tale. E o zi buna pentru cumparaturi. Fara motiv, arunca banii pe ceva bine facut, care va rezista ani de zile.

Oaia

Nu incerca sa obtii puterea astazi. Poti comunica mai usor daca te relaxezi. Identifica zonele cu probleme pentru a putea lucra la ele. Poti fi mai sincer cu tine daca stii ce ai in fata. Vorbeste cu o persoana mai in varsta pe care o respecti pentru o perspectiva mai buna.

Maimuta

Energia de astazi favorizeaza munca in echipa si cooperarea. Asteapta-te sa castigi din schimburile da favoruri si din a fi mai rabdator cu ciudateniile oamenilor. Chiar daca esti intr-o perioada cu sentimente puternice, nu este momentul sa faci judecati imprudente sau sa tai legaturi vechi, bine legate. Nu iti neglija responsabilitatile.

Cocosul

Aceasta poate fi o zi foarte creativa si romantica pentru tine. Proiectele in grup te vor face sa stralucesti. Nu ezita sa vorbesti despre interesele tale. Poti face o mare diferenta in vietile altora daca te uiti in jurul tau si gasesti o modalitate sa ii ajuti pe cei care au nevoie.

Cainele

In orice zona care este importanta pentru tine, incearca sa stii ce vorbesti, dinainte de a ajunge acolo. Incearca sa iei decizii informate. Cautarile pe internet pot fi deosebit de utile. Cere sfatul experilor. Merita efortul. Poti face o mare diferenta in doar cateva minute.

Mistretul

Petrece mai mult timp astazi cu oamenii care iti fac placere. Nevoia ta de a socializa poate fi mai importanta decat realizezi. Oamenii sunt in mod natural mai fericiti intr-un cerc inchis, sustinator si afectuos, de familie si prieteni. Fa un effort suplimentar pentru a vorbi cu cei batrani din viata ta.