Horoscopul zilei 22.04.2019

Sobolanul

Ai putea avea sentimentul ca esti putin “pe margine”. Exista multe presiuni, adesea in forma oamenilor care gandesc la fel ca tine. Romantismul este in aer. In aceasta seara este momentul perfect pentru a incuraja pasiunea si revelatia de sine. Poti sa faci planuri cu usurinta si sa impartasesti vise. Ocupa-te de asta!

Boul

In cazul in care ti se pare ca viata este prea previzibila, inseamna ca esti din ce in ce mai agitat si mai nelinistit. Fii prudent si nu cheltui mai mult decat iti permiti pe tehnologie sau pe ceva ce straluceste. Foloseste aceasta energie pentru a te pune pe picioare.

Tigrul

Nu te compara cu altii. Aminteste-ti ca inceputul este mai greu. Imprudenta, remarcile fierbinti pot strica o relatie speciala. Vei accepta unele situatii care raman nerezolvata si incomode. O atractie romantica aduce o drama neprevazuta. Asigura-te ca merita efortul.

Iepurele

Gandeste pentru tine. Vorbeste cu altii, dar ia propriile tale decizii. Un amestec de munca cu joaca este foarte bun. Daca iti doresti sa fii diferit, trebuie sa faci un compromis pentru a te schimba. Tine armele pregatite. Ai dreptul sa te plangi daca simti ca esti tratat nedrept.

Dragonul

Astazi este o zi cu noroc pentru planuri de calatorie sau pentru a gasi un grup cu care iti poti impartasi interesele. Energia incurajeaza comunicarea. Asteapta-te sa ai multe contacte pozitive. Sporturile, vizitarea pritenilor sau activitatile cu animale sau copii iti pot aduce multe satisfactii. Iesi afara si exploreaza lumea. Munca poate astepta atunci cand aventurile te cheama.

Sarpele

Ai putea fi cam spiritual astazi. Energia cosmica iti poate aduce un fel de criza sau de rascruce. O lectie mare este sa treci peste trecut pentru a te deplasa in noi directii, mai sanatoase. Problema ta este ca Universul incearca sa iti atraga atentia.

Calul

Viata iti poate parea banala si plictisitoare sau ti-ar putea fi frica de un viitor incert. Nelinistea este inamicul. Esti mai puternic decat crezi. Asculta-ti inima, si nu mandria sau ceea ce zic altii. Ia o lectie de incredere de la copii sau animale.

Oaia

Astazi pot exista complicatii si provocari. Fii pregatit pentru o transformare reala. Unele situatii ar putea declansa o situatie emotionala. Bucura-te de o varietate de activitati, aproape de casa. Daca se poate, aranjeaza sa petreci cat mai mult timp afara, aproape de natura.

Maimuta

Fii prudent si nu cheltui prea mult azi. Opreste orice impuls de a cumpara ceva ce pur si simplu “trebuie sa ai”. Acelais lucru este valabil si daca vor altii sa cheltuiasca si sa te ia cu ei. Natura ta curioasa poate cauza probleme. S-ar putea sa iti placa de cineva atunci cand tu, sau el, nu sunteti disponibili.

Cocosul

Trebuie sa refaci ceva ce ai crezut ca ai terminat. Fi cat mai flexibil. Membrii familiei tale iti pot provoca ideile sau sa iti schimbe planurile. Poti face mari descoperiri daca esti deschis. Acest lucru ar putea veni sub forma de oportunitati educationale, oameni interesanti sau povesti de calatorie.

Cainele

Iti adori familia si ii aperi fara frica pe cei pe care ii iubesti. Comunicarea este cheia succesului. Acest lucru creeaza oportunitati in orice domeniu de interes. O perspectiva pozitiva asupra vietii incurajeaza sanatatea si bunastarea. Este un timp excelent pentru a te organiza si pentru un nou inceput.

Mistretul

Fii atent cu banii tai astazi. Exista riscul de a cheltui prea mult chiar daca stii ca nu iti permiti. Daca ai o natura artistica, astazi poate fi o zi plina de inspiratie. Fa-ti casa mai simpla, mai frumoasa si mai primitoare.