Horoscopul zilei 15.08.2018

Sobolanul

Tendinta de a te agata prea strans de ceea ce ai poate fi impotriva ta. Poate urasti s apari slab sau pur si simplu ai standarde foarte ridicate. Sa ceri ajutorul poate sa iti aduca foarte multe beneficii. Unele situatii necesita o schimbare de atitudine. Revizuieste orice reactie ai avea, care de obicei nu lucreaza pentru tine.

Boul

Ai foarte multa energie astazi. Acest lucru va face sa ai mai multa viteza si sa faci lucruri riscante. Ce iti starneste curiozitatea si emotia? Chiar daca responsabilitatile si rutina te trag in jos, poti sa iti impartasesti interesele intr-un mod care sa fie placut pentru toti.

Tigrul

Aduci cu picioarele pe pamant orice grup. Acest lucru te poate face sa pari mai prietenos pentru ca ceilalti nu simt nevoia sa te intrebe ce ascunzi. Nu ai nevoie nici sa te dezlantui si nici sa iti asumi riscuri. Bunul simt si etica la munca iti vor aduce avere si satisfactii materiale.

Iepurele

Evenimente neasteptate vor aduce provocari la modul tau de a face lucrurile. Cu cat esti mai flexibil cu atat e mai bine. Frica nu este un motiv pentru a nu merge mai departe. Problema trebuie rezolvata. Cere sfaturi de la oamenii in care ai incredere inainte de a lua o decizie importanta. Relaxeaza-te in aceasta seara.

Dragonul

Chiar daca ti se pare ca ai mai multe probleme urgente, este un moment benefic pentru a construi un fundament mai bun intre tine si persoanele la care tii cel mai mult. Tu si cineva drag va aflati pe aceeasi pagina? A deviat relatia de la intentiile tale originale? Este timpul sa vorbiti!

Sarpele

Faptul ca iti arati curiozitatea naturala te face sa fii o companie atractiva. Pune mai multe intrebari despre relatiile personale si situatiile personale. Sa ai un interes real in altele este o arta. Fa voluntariat in orice zona in care poti straluci. Timpul este favorabil pentru o schimbare majora sau o provocare. Exprima-ti liber dragostea si recunostinta.

Calul

Energia de astazi iti poate aduce oameni care s ate ajute sa iti atingi obiectivele. Dar trebuie sa fii dispus sa lucrezi din greu si sa fii atent chiar si la cele mai mici detalii pentru a putea profita din plin de acest lucru. Tolereaza unele corecturi plictisitoare si fa ce stii mai bine. Cineva, mult mai tanar, va aprecia sfaturile tale si suportul.

Oaia

Alti pot fi surprinsi de entuziasmul tau neasteptat de a te muta intr-o directie noua. Ai putea fi provocat de adevarul unei situatii, pe care ai prefera sa nu o intampini. Cuvintele nepotrivite pot declansa un impas intre tine si o alta persoana cu o vointa la fel de puternica. Argumentele sunt posibile. Cateodata, ele clarifica situatia.

Maimuta

Ziua de astazi ofera posibilitatea unui nou inceput. Mergi cu incredere spre visele tale. Evita orice tendinta de a prezenta doar o fata placuta. Daca situatia din relatia ta iti provoaca valorile, sau stima de sine, fi sincer cu tine in primul rand. Accepta invitatiile si iesi afara si distreaza-te. Intelepciunea vine din relaxare.

Cocosul

Uneori, o schimbare neasteptata este cel mai bun lucru pentru tine. O ruda sau un prieten poate face un fel de contact care iti va indica o directie mai buna. Asociatii pot raspandi zvonuri, atat pozitive cat si negative. Asigura-te ca actiunile tale reflecta simtul integritatii personale.

Cainele

Poate fi dificil sa respecti programul astazi. Unii nu se pot adapta sezonul ocupat. Altii se pot simti putin tristi sau singuri. Discuta cu prietenii de incredere. Aminteste-ti imaginea de ansamblu si nu dispera. Necazurile nu dureaza si soarele va straluci din nou.

Mistretul

Vorbeste cu mintea astazi. Pentru multi, soldul tau bancar este pe cale sa creasca. Daca simti ca faci prea mult, inseamna ca asa este. Pune nevoile tale pe primul loc, inaintea familiei sau a locului de munca. Sa te relaxezi alaturi de prieteni te poate face sa faci o treaba mai buna in alte domenii.