Horoscopul zilei 27.03.2017

Sobolanul

Este momentul ideal pentru revizuirea celor mai mici detalii din orice plan sau proiect. Noi asociatii pot avea un efect profund si puternic asupra viitorului tau. Este foarte probabil ca o relatie dificila sa se schimbe. Respira profund si pastreaza-ti simtul umorului.

Boul

Din moment ce ai prosperat pe drama, evenimentele de astazi poti fi mai mult inveselitoare decat terifiante. Este timpul sa stralucesti, sa faci fapte mari sau sa te ridici in picioare pentru o lume mai buna. Nu-ti fie teama sa provoci modul in care lucrurile sunt facute. Stai aproape de prietenii cu umor si cu inima deschisa.

Tigrul

Esti neinspirat cand vine vorba de exercitii? Fa ceva mai de baza, cum ar fi o plimbare prin cartier in fiecare seara. Beneficiile si bucuriile produse de plimbarile zilnice sunt infinite. Cu cat esti mai mult in miscare, cu atat o sa iti imbunatatesti mai multe domenii din viata ta.

Iepurele

Ai putea fi mai sincer decat de obicei astazi. Ai o vedere destul de simpla asupra oamenilor, asta insemnand ca ori iti plac, ori nu si nu te temi sa spui ceea ce crezi. Acest lucru ar putea sa fie impotriva ta pe viitor. Alege bataliile si reconsidera hotararile anticipate.

Dragonul

Astazi e posibil sa te simti cam plictisit dar nu trebuie sa iti faci griji. Chiar si o situatie plictisitoare poate fi energizata pozitiv. Vorbeste cu oamenii si nu ezita sa ceri ajutorul sau un sfat. Pana si esecurile aparente pot duce la ceva bun. Muzica iti ajuta starea de spirit si sustine eficacitatea ta generala.

Sarpele

Este o zi excelenta pentru a te relaxa. Probabil te simti agitat. Este timpul perfect pentru calatorie si dezvoltarea unor relatii de prietenie si interese. Fara sa iti strici bugetul, iesi afara pentru activitati si evenimente cu oamenii care iti plac cel mai mult.

Calul

Bucura-te de ziua aceasta! Fortele care au descurajat dragostea sau indeplinirea visurilor au inceput sa dispara. Ai destula energie pentru a-ti sprijini actiunile si gandirea originala. Poti combina curajul cu bunul simt si intuitia. Cauta oamenii si situatiile care incurajeaza eliberarea ta si indeplinirea visurilor. Fericirea este contagioasa.

Oaia

Astazi poate fi o zi foarte placuta, una norocoasa pentru o legatura romantica. Timpul petrecut in natura te va face sa te simti mai concentrat si mai pasnic. Vei simti o preocupare reala pentru altii. Acest lucru te-ar putea face sa cauti o abordare mai spirituala in tot ceea ce faci.

Maimuta

Cheia fericirii nu se afla in incercarea de a controla totul sau de a judeca, ci in incercarea de a face tot ce poti si de a renunta la restul. Comentand ceea ce altii ar trebui sau nu ar trebui sa faca te baga in probleme. Ar fi intelept sa ai grija de tine.

Cocosul

Cateodata ai impresia ca o schimbare neasteptata poate fi negativa, dar daca perseverezi poti descoperi noi oportunitati pentru tine si familia ta. Nu lasa dezamagirea criticilor sa iti afecteze incredera in sine astazi. Nu trebuie sa fii perfect. Fa ce stii mai bine si incearca sa nu te grabesti.

Cainele

Astazi este o zi foarte pozitiva. Asigura-te ca proiectele sunt concentrate pe rezultate practice. Asigura-te ca faci destule exercitii. Acest lucru te poate ajuta sa scapi de orice stare de nervozitate. Un echilibru intre munca si relaxare ar fi perfect. Iesirea cu un grup ar putea aduce o oportunitate romantica surprinzatoare.

Mistretul

Este o zi minunata pentru a te gandi sa faci mici modificari pentru a-ti imbunatati fizicul. Gaseste-ti un partener care vrea si el sa intre in forma. Orice cercetare sau relationare de a-ti schimba sau imbunatati viata iti va aduce noi oportunitati. Conversatiile cu altii te vor invata ceva important despre tine.