Horoscopul zilei 28.05.2017

Sobolanul

Poti sa intampini o situatie sociala dificila. Ai putea simti ca nu ai abilitatile necesare pentru a face ce e mai bine. Impartaseste orice frica cu cineva in care ai incredere. Finantele familiei pot fi o mare preocupare. Cauta modalitati de a economisi bani. Daca iti vei face griji nu vei mai putea lua decizii.

Boul

Urmeaza-ti inima. Atinge baza cu un prieten de incredere astazi. Daca ai ceva energie, cauta-ti de lucru afara pentru a te bucura de lumina si de aer. Este timpul perfect pentru a-ti rasfata dragostea de frumos. Imbunatates-te aspectul casei sau biroului cu flori.

Tigrul

Este important sa gasesti ceva ce poti privi cu admiratie. Nevoia ta de a experimenta viata asa cum iti doresti te poate face un rebel. Dar este important sa iti construiesti viata bazata pe valori de durata. Doar facand o pauza, fara o fundatie ferma filozofica, vei avea parte de o recompensa mica.

Iepurele

Iti poti refuza mici modalitati prin care iti poti face viata mai frumoasa. Viata nu este despre cum iti cheltuiesti banii ci este despre cum iti petreci timpul. Nu refuza ajutorul altora. Asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu tine. Gaseste-ti timp pentru tine.

Dragonul

Acest moment de mare energie poate fi o zi deosebit de norocoasa pentru a socializa cu oameni cu care te vezi apropae zilnic. Frati sau surorile pot sa aduca cateva schimbari neasteptate sau cereri. Incearca sa fii mai cooperant si sa ierti si uiti vechile resentimente. Aceasta seara este norocoasa pentru ceva distractiv si interesant.

Sarpele

Fa o rezolutie pentru a fi cat poti de sustinator cu oamenii pe care ii intalnesti. Iti poti schimba parerea despre o noua persoana sau situatie. Evita luarea deciziilor ireversibile. Orice zvonuri sau barfe ar trebui ignorate. Un moment de liniste la tine acasa, in seara aceasta poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Calul

Este posibil sa fii stresat in moduri care sunt greu de agitat. Este posibil sa fie din cauza ca esti, mai mult decat de obicei, sensibil la starile emotionale ale altora. Energiile puternice de astazi pot fi folosite, la munca, pentru lucruri bune sau probleme. Trebuie sa ai grija de altii si sa cultivi curajul, integritatea si corectitudinea.

Oaia

Astazi e o energie foarte imprastiata la joaca. Te-ai putea simti ca un peste fara apa sau prea imprastiat pentru a duce ceva pana la capat. Prietenii sau proiectele de grup te-ar putea face sa te concentrezi mai tare. Refuza sa lasi pe altii sa te doboare.

Maimuta

Unii oameni pot parea usor distrati sau confuzi. Asigura-te ca te poti baza pe angajamentele lor. Exista potential pentru a da o culoare magnifica, care taie rasuflarea la toate faptele pe care le faci. Vei descoperi mai mult de o modalitate de aobtine ceea ce iti doresti. Fi inovator si gandeste in afara cutiei.

Cocosul

Fa-ti timp pentru a te concentra pe teme spirituale. Astazi, folosind o abordare calma, vei putea linisti o situatie tulbure. Cineva intelept si demn de incredere iti poate oferi sfaturi importante. Astazi este un moment perfect sa te alaturi altor persoane pentru a imbunatati comunitatea. Seara este bine sa o petreci cu prietenii sau familia, facand lucruri care va bucura.

Cainele

S-ar putea sa ai tendinta sa faci oamenii sa tresare cu miscari bruste. Asigura-te ca te-ai explicat corect. Nu este niciun motiv sa fii descurajat de situatiile dificile. Ai in fata noi descoperiri si oportunitati. Fa ce e mai bine ca sa vezi imaginea cea mare. Ar fi intelept sa eviti miscarile decisive.

Mistretul

Energia de astazi iti este tulburata. Acest lucru te poate face sa devii mai irascibil decat de obicei. Se pare ca stresul din ultimele luni a afectat cateva persoane. Fa tot ce poti pentru a-ti simplifica viata. Activitatile aproape de casa sunt cele mai bune. Fii foarte sincer si direct atunci cand discuti cu ceilalti.