Horoscopul zilei 01.04.2020

Sobolanul

Este important sa pui nevoile altor oameni inaintea alor tale. Astazi este o zi in care trebuie sa fii generos si altruist. Fi foarte precaut in a lua cuiva partea in disputele din familie. Fa ce e mai bine sa ramai neutru in totalitate. Poti fi foarte strict sau foarte protector cu copiii tai. Stai calm.

Boul

Ziua de azi iti ofera oportunitati pozitive. Este ideala pentru prietenii si planificare de concedii scurte. Un mare pericol pentru tine este increderea in sine. Poti fi nerealistic in privinta resurselor tale si atunci cand trebuie sa tii o promisiune. Fi cat de conservator poti. Amana marile achizitii pentru alta zi.

Tigrul

Planurile de famile, in special daca ceri ajutorul, pot aduce rezultate minunate. Norocul este astazi de partea ta daca iti impartasesti ideile. Este un moment perfect pentru a obtine o perspectiva mai buna asupra anului in curs. Daca te simti blocat de o situatie, evita deciziile impulsive.

Iepurele

Nu este nici o modalitate clara si nimic din ceea ce poti face care sa faca o mare diferenta in circumstantele de afara. Cateodata, sa realizezi ca nu poti face nimic iti aduce stari negative, dar acest lucru nu trebuie sa fie in totalitate asa. Du-te in interior si cauta fericirea in proprii termeni.

Dragonul

In mijlocul unei crize sau perioade de incertitudine, poti fi atat de concentrat pe ceva incat nimic altceva sa nu mai conteze. Aceasta trasatura poate fi deprimnata pentru cei de langa tine si cei dragi. Este important sa gasesti un echilibru. Ia o pauza si permite o distragere a atentiei, in special acasa, in seara aceasta.

Sarpele

Asteapta-te la provocari de la oamenii de langa tine. Incearca sa nu iei toate comentariile personal. S-ar putea sa regreti daca o sa fii prea iritabil sau certaret cu cineva care chiar iti place. Alege-ti bataliile si incearca sa eviti conflictele, doar daca este necesar. Este o seara perfecta pentru a te duce intr-un loc special.

Calul

S-ar putea sa iti incepi ziua crezand ca visele devin realitate doar ca vei fi dezamagit mai tarziu. Ostilitatea fata de cei care par sa iti blocheze drumul nu este productiva. Norocul le surade celor prietenosi, care sunt dispusi sa imparta.

Oaia

Ai putea fi destul de incapatinat astazi. Unii oamenii s-ar putea sa vrea sa se joace atunci cand tu vrei sa muncesti. Sau nu esti sigur de ceea ce vrei. Este un timp perfect pentru a coopera cu persoane care impartasesc interesele tale. Incearca sa iti faci o dieta cat mai sanatoasa.

Maimuta

Ai un puternic sentiment de fair-play. Acest lucru te poate atrage intr-o situatie plina de controverse si drama. Alege-ti bataliile cu atentie. Placerile simple precum sa fii cu familia sau cu cei dragi iti pot aduce cea mai mare bucurie. Fa-ti timp ca sa te odihnesti si sa te relaxezi.

Cocosul

Astazi este posibil sa faci prea multe pentru altii si nimic pentru tine. Este important sa te odihnesti si sa iti incarci bateriile in timpul zilei daca vrei sa faci ce trebuie. Fiind un bun ascultator te va ajuta sa identifici ce este important si sa stabilesti limite. Nu trebuie sa salvezi lumea.

Cainele

Aceasta este o zi puternica pentru a explora alte tehnici de vindecare. Acest lucru ar putea insemna sa incepi niste cursuri regulate de yoga sau Tai Chi. Inseamna sa explorezi diete si plante ca o modalitatea de a arata si de a te simti bine. Ai putea, de asemenea, sa incerci noi solutii de tratament. Fa-ti temele!

Mistretul

Nu este necesar sa faci lucruri pe care le-ai evita mai degraba. Pastreaza lucrurile cat mai simple si placute cu putinta. Ocupa-te de orice sursa de griji mai tarziu. Este o zi ideala sa iesi afara si sa fii activa. Daca ai copii in familie, pune pe toata lumea in miscare.