Horoscopul zilei 23.04.2018

Sobolanul

Astazi te poti simti foarte capricios si iritabil, fara sa ai un motiv anume. De asemenea, este posibil si sa te simti neobisnuit de descurajat. Pare ca ceea ce faci nu este corect. Acestea sunt semne de epuizare. Ce poti face pentru a te odihni si pentru a simplifica lucrurile? Fa exercitii fizice.

Boul

Este o zi norocoasa pentru dragoste. Chiar daca ai mult de munca si responsabilitati familiale, ai putea planifica o surpriza speciala sau o seara in oras pentru a arata cum te simti. Daca ai intalnire, prietenii te-ar putea ajuta cu un interes romantic. Tine minte, un cuplu din cinci se cunosc on-line.

Tigrul

Astazi ai energia necesara de a te implica foarte tare in orice proiect drag inimii tale. Este un moment norocos pentru a face voluntariat. Este posibil sa tragi concluzii cu persoanele care iti plac. Asigura-te ca stii toate faptele inainte de a face ceva impulsiv.

Iepurele

Unii oameni pot fi foarte enervanti astazi. Este mai bine sa zici lucrurile in fata decat sa te macini mai tarziu. Acest lucru este valabil, mai ales daca te afli itnr-o pozitie de autoritate. Copiii vad prin exteriorul tau de om dur si au incredere in tine ca esti corect. Fa ceva special cu familia in seara aceasta.

Dragonul

Poti fi o persoana solitara dar azi vei straluci ca un jucator de echipa. Nu ezita sa ceri ajutor de la oameni care stiu mai mult decat faci tu. Impartaseste cu altii orice nelamurire pe care o ai in privinta familiei tale. Este un moment norocos pentru a te oferi voluntar in comunitatea ta.

Sarpele

Energia de astazi te face sa controlezi lucrurile mai usor. O situatie stresanta cu familia sau cu colegii de munca va imbunatati cu o atitudine mai rece si concentrare la realizarea sarcinilor la indemana. Lucrurile se pot imbunatati la sfarsitul zilei cu promisiunea unei aventuri incitante. Nu ezita sa actionezi. Este timpul sa calatoresti.

Calul

Este o zi perfecta pentru a face progrese pe orice plan sau proiect. Poti cunoaste persoane care iti pot imbunatati munca sau situatia financiara. Munceste din greu si finalizeaza cat mai multe lucruri. Prietenii buni te pot sustine foarte mult daca le impartasesti sentimentele tale.

Oaia

Daca ai intampinat probleme care nu par sa se schimbe, astazi este o zi buna pentru a te opri si a-ti analiza atitudinea. Daca esti blocat intr-o situatie care ti se pare prea dificil de rezolvat, este posibil sa renunti prea curand sau, pur si simplu, sa ratezi oportunitatile bune.

Maimuta

Evita deciziile impulsive astazi. Ai putea exagera sau sa te implici intr-o situatie pe care o vei regreta. Intuitia ta este puternica. Daca ceva pare sa nu fie in regula, ai incredere in sentimentele tale. E o zi buna pentru cumparaturi. Fara motiv, arunca banii pe ceva bine facut, care va rezista ani de zile.

Cocosul

Nu incerca sa obtii puterea astazi. Poti comunica mai usor daca te relaxezi. Identifica zonele cu probleme pentru a putea lucra la ele. Poti fi mai sincer cu tine daca stii ce ai in fata. Vorbeste cu o persoana mai in varsta pe care o respecti pentru o perspectiva mai buna.

Cainele

Energia de astazi favorizeaza munca in echipa si cooperarea. Asteapta-te sa castigi din schimburile da favoruri si din a fi mai rabdator cu ciudateniile oamenilor. Chiar daca esti intr-o perioada cu sentimente puternice, nu este momentul sa faci judecati imprudente sau sa tai legaturi vechi, bine legate. Nu iti neglija responsabilitatile.

Mistretul

Aceasta poate fi o zi foarte creativa si romantica pentru tine. Proiectele in grup te vor face sa stralucesti. Nu ezita sa vorbesti despre interesele tale. Poti face o mare diferenta in vietile altora daca te uiti in jurul tau si gasesti o modalitate sa ii ajuti pe cei care au nevoie.