Horoscopul zilei 26.10.2020

Sobolanul

Pot exista situatii tensionate intre tine si persoanele de la locul de munca. Incearca sa eviti drame suplimentare. Este intelept sa nu porti resentimente. Relaxeaza-te aproape de casa in aceasta seara. Un timp petrecut acasa in liniste iti poate reuni familia si incarca bateriile.

Boul

Fii propriul tau lider cand esti sub stres. Evenimentele de astazi iti vor aduce provocari care te vor intari. Frica te face sa iti subestimezi talentele. Esti mai special decat crezi. Tinerii prieteni beneficiaza de interesul si sprijinul tau. Nu presupune ca nu ai influenta doar pentru ca cineva gandeste negativ.

Tigrul

Astazi este o zi potrivita pentru a lua o pauza de la rutina obisnuita. Poti fi mai generos fata de copii sau animale de companie. Ce poti face sa fie distractiv pentru toata lumea? Abilitatea ta de a face viata mai interesanta este un cadou pe care il poti imparti. Joaca-te afara cat mai mult.

Iepurele

Fii un bun ascultator de dimineata. Poti fi ocupat in mod special cu probleme urgente dar fa-ti timp pentru a fi prezent langa oamenii pe care ii intalnesti. Poti fi ocupat cu forte puternice. Cu cat esti mai activ, cu atat este mai bine. O plimbare lunga te poate ajuta sa iti cureti mintea.

Dragonul

Farmecul, increderea si umorul sunt combinatii castigatoare. Darul tau de a comunica iti permite sa preiei conducerea. Neinfricat si dogmatic, poti stabili standardele pentru altii, dar nu te pripi. Prea multa pasiune te poate face sa treci bariere importante. Fi precaut si nu cheltui mai mult decat iti poti permite.

Sarpele

Este foarte important sa nu lasi demonii interiori sau sentimentul de vulnerabilitate sa otraveasca ceea ce ar putea sa fie o relatie foarte buna. Acest lucru este adevarat si in dragoste si la locul de munca. Nu vei vedea clar, si se poate profita de asta, daca iti subestimezi talentul si atractivitatea.

Calul

Ar trebui sa te simti mai eliberat dupa stresul din ultimele luni. Muzica, temele spirituale, filmele preferate si orice iti permite sa te odihnesti este recomandat. Nu ar trebui sa te concentrezi prea tare pe responsabilitatile de familie, doar daca nu ai copii. Fii prudent si nu cheltui mai mult decat ai.

Oaia

Permite putine neliniste si nesiguranta. Ai tendinta de a fi putin tiranic. Poate fi frustrant daca ceva ce ai planificat, se schimba deodata. Schimbarea poate fi o binecuvantare deghizata. Daca vei scapa de unele lucruri foarte des, ti se va deschide usa la ceva mai bun.

Maimuta

Nu te clinti atunci cand trebuie sa infrunti viitorul. Este important sa fii plin de speranta. Intr-o relatie noua, sa vorbesti despre viitor poate fi infricosator. Ai incredere in vocea interioara si fii sincer.

Cocosul

Trateaza cu grija dispozitiile altora astazi sau te vei trezi intr-o drama cu care nu ai nimic de-a face. Asculta si sustine dar fereste-te sa oferi sfaturi. Uneori cel mai bun mod de a ajuta este sa lasi pe cineva sa stie ca exista un umar pe care poate plange.

Cainele

Nu te astepta sa ai o zi calma. Temperamente urate, intarzieri si stresul din afara pot face ca lucrurile sa fie dure. Treaba ta este sa stai calm si sa reduci penele ciufulite. Sa stai singur, in liniste, ceva timp, sau cu cineva drag te va face sa te simti mai bine. Fa-ti timp pentru lucrurile care iti plac cel mai mult.

Mistretul

Fi atent daca simti ca cineva apropiat este retras din punct de vedere emotional. Este posibil sa fie nevoie sa faci ceva pentru a-i arata ca iti pasa. Fii un bun ascultator. Astazi daca ai muncit mult, vei simti nevoia sa auzi reactii pozitive din partea oamenilor care sustin interesele tale.