Horoscopul zilei 02.06.2020

Sobolanul

Cineva caruia ii pasa de tine ii poate fi teama sa vorbeasca. E posibil sa fie la fel si la tine. Uneori ceea ce pare a fi o cazatura este de fapt un progres deghizat. Chiar daca este intelept sa te salvezi pentru o zi grea, te poti rasfata fara sa te simti vinovat.

Boul

Ziua incepe cu un val de energie magica si scumpa. E posibil sa te simti prins intre dorinta ca visele tale sa devina realitate si nevoia de a fi realistic sau chiar sceptic. Infruntarea lucrurilor pe fata poate scoate adevarul la suprafata. Mastile sunt jos pentru ca toata lumea sa vada.

Tigrul

Chiar daca prosperi in activitati si provocari, chiar si pentru tine poate fi prea mult. Incepe de astazi sa iti faci o lista de prioritati. Unele lururi pot pur si simplu sa astepte. Cateodata, o situatie se poate schimba fara sa faci nimic. Gandirea pozitiva este foarte importanta. Pastreaza-ti atitudinea vesela cat mai mult posibil.

Iepurele

Aceasta este o zi mai buna pentru afaceri decat pentru problemele personale. Stilul tau amuzant poate deschide usi dar e posibil sa nu te ajute cu cei care te cunosc bine. Daca ai ajuns in punctul sa depasesti bariere importante, niste scuze sincere sunt o miscare inteligenta.

Dragonul

Te poti bucura de o binevenita schimbare de ritm in aceasta saptamana. Evenimentele sustin o abordare conservatoare si de economisire pentru viitor. Nu este cazul sa simti ca esuezi. O evaluare realistica a situatiei te va ajuta sa iti adaptezi planurile. Fii sincer si deschis despre punctul in care te afli.

Sarpele

Trebuie sa fii mai aproape de casa astazi. E posibil sa fii atat de implicat in propriile interese incat sa nu vezi ca cineva apropiat tie are nevoie de sprijinul tau. Ai putea descoperi ca ti-ai pierdut interesul in ceva care aparea foarte important acum cateva luni.

Calul

Ar fi intelept sa o iei mai usor si sa iti revizuiesti prioritatile. Este usor sa te pierzi facand lucruri pentru altii. Vei fi mai eficient daca actionezi dintr-un mediu netulburat. Muzica ta preferata iti usureaza starea de spirit. O persoana inspirata ti-ar putea da sfaturi intelepte.

Oaia

Este o zi cu foarte multa energie desi tu ai putea fi prins urmarind morile de vant. Incredinteaza orice plan care necisita timp si bani unei persoane cu picioarele pe pamant. Este o zi norocoasa, in special pentru prietenii. Poti contacta pe cineva din trecut sau sa reinvii o relatie care nu a functionat.

Maimuta

Las-o mai usor cu perspectivele financiare si profesionale. Fii increzator, chiar si in fata pierderilor din trecut sau a situatiilor stresante. O atitudine pozitiva este cel mai bun medicament si cu onestitatea astazi puteti usura situatia. Ai tonuri de farmec natural. Cauta oportunitati sa faci contacte importante.

Cocosul

Trebuie sa faceti fata unor realitati dificile astazi. Pentru unii, aceasta poate insemna o criza financiara sau in relatie. Pentru altii, inseamna ca trebuie sa acceptati o viata care nu mai este ca acum mult timp. Sa iti pierzi cumpatul sau sa dai vina pe altcineva este o mare greseala.

Cainele

Ziua de azi poate fi una foarte fericita daca esti dispus sa apreciezi ceea ce ai si sa uiti de acele lucruri care nu functioneaza asa cum iti doresti. Problemele din trecut ar trebui lasate in urma si sa te concentrezi sa ii ajuti pe ceilalti si sa te distrezi. Seara aceasta este norocoasa pentru romantism.

Mistretul

Abilitatile tale de negociere sunt puternice astazi asa ca este important sa stii ce vrei. Poti face schimbari importante daca esti clar si convingator. Fii increzator in statutul tau in orice echipa de lucru. Talentul tau de a face munca mai distractiva este mai apreciat decat crezi.