Horoscopul zilei 22.02.2024

Sobolanul

Daca te intalnesti cu cineva, aceea persoana s-ar putea sa isi doreasca un angajament de durata. Astazi energia ta tinde sa pastreze lucrurile aprinse si optiunile deschise. Este o zi perfecta pentru vizite.

Boul

Te bucuri ca lucrurile merg de la sine si e posibil ca astazi sa fii mai lenes. Este un moment pefect pentru petreceri sau pentru orice fel de adunare cu familia sau cu prietenii. Daca te simti nesigur, cere ajutorul cuiva de incredere pentru a scoate la suprafata punctele tale tari si telentele. Orice comentariu deplasat ar trebui ignorat.

Tigrul

Energia iti este tulburata. Fi pregatit pentru a lua o decizie si atunci schimba-ti modul de gandire. Ar fi bine sa amani discutiile cu ceilalti pana esti sigur de tine. Aptitudinile tale organizatorice sunt puternice astazi. Cea mai mare satisfactie o poti gasi in planificarea de evenimente comunitare sau mari reuniuni de familie.

Iepurele

Ce poti invata de la intarzierile si piedicile de azi? Nu este timp pentru a impinge ceva ce pur si simplu are nevoie de timp ca sa creasca. Energia de astazi este pozitiva pentru mutarea intr-o noua directie sau o provocare suplimentara pentru a fi sincer cu tine insuti. Nu pierde aceasta oportunitate.

Dragonul

Alege cu incredere intr-o situatie de lucru sau personala, care a ajuns la o rascruce de drumuri. Tolereaza orice energie dificila care iti iese in cale. Uita-te la casa ta si cauta sa imbunatatesti lucrurile cu fara prea multa cheltuiala. Relatiile stresate pot cadea in stari negative. Fa ce e mai bine pentru a sta calm.

Sarpele

Energia de astazi este activa si incurajeaza luarea de masuri. Va fi consolidata capacitatea ta naturala de a comunica, mai ales pe orice subiect de care esti pasionat. Vorbeste tare si raspicat despre orice cauza sau situatie ce trebuie prezentata la un public mai larg. Nu pune la inima parerile negative.

Calul

Ai putea simti nevoia sa te relaxezi, dar asta ar fi o greseala. Un masaj sau un tratament de infrumusetare, muzica ori o noapte linistita acasa ar putea ajuta latura ta nervoasa. Ai putea fi foarte exigent cu cei dragi daca esti prea stresat. Fii intelept si incearca sa lasi lucrurile sa mearga.

Oaia

Astazi este o zi usoara din punct de vedere emotional si sprijina intentiile bune cu familia. Fa ce e mai bine la orice sarcina de munca, dar sa fii pregatit sa suporti unele critici despre ceea ce faci. Este important sa te concentrezi la sanatatea ta. Nu lasa deoparte sanatatea din cauza grijilor financiare.

Maimuta

Cele mai fericite ore ale tale de astazi vor fi cele petrecute acasa. Romantismul este in aer. Exista posibilitatea ca un secret sau o atractie romantica sa iti distraga atentia de la lucruri importante. Integritatea personala inseamna sa fii sincer cu tine si cu ceilalti. Intr-o situatie incarcata emotional, doar timpul iti va spune ce urmeaza.

Cocosul

O schimbare de dispozitie te incurajeaza sa lasi deoparte gandirea rationala si sa permiti instinctelor salbatice, senzuale sa iasa la suprafata. Daca asta se intampla si langa cineva in care ai incredere, cu atat mai bine. Este o greseala sa analizezi prea mult si sa iti faci griji in privinta consecintelor alegerilor tale.

Cainele

Unii oameni sunt atat de nefericiti incat ei nu pot ajuta decat impartasind norul lor intunecat. Incearca sa eviti neplacerile. Suna-ti prietenii optimisti sau citeste o carte care te inspira. Daca te confrunti cu provocari financiare in curs de desfasurare, incearca sa eviti sa le supraanalizezi. O abordare atenta si constanta va aduce un echilibru mai bun.

Mistretul

Nu o sa ai prea multa energie astazi. Trebuie sa fii in miscare pentru a te simti motivat. Acum este un moment bun sa iesi afara si sa explorezi orice te face curios. Calea ta personala este inca in miscare si destinatia este incerta. Vechii prieteni sunt de ajutor.