Horoscopul zilei 04.08.2021

Sobolanul

Cum iti administrezi banii? Chiar daca esti bun in a face bugete, cauta modalitati sa economisesti. Fi diplomatic atunci cand iti impartasesti opiniile. Cineva te poate acuza de amestec in treburile lui, atunci cand tu doar vrei sa fii de ajutor. Incearca sa vezi lucrurile si din alte perspective.

Boul

Asteapta-te la numeroase sentimente bune si o atitudine generoasa fata de ceilalti. In interiorul tau, stii ca lucrurile au un mod de functionare si ca nu ai de ce te teme. Acest lucru te va ajuta sa faci fata comportamentului iritant al altora. Nu exista niciun motiv pentru care sa fii suparat pe lucrurile mici.

Tigrul

Astazi este una dintre acele zile incantatoare in care iti este permis sa te distrezi, sa fii in preajma unor oameni speciali, sa mananci si sa bei pana ai inima fericita. Combina munca cu distractia. Doar sa fii prudent sa nu faci exces de lucrurile care te incanta cel mai tare.

Iepurele

Ajuta-ti comunitatea. Umorul bun sub stres creeaza noi posibilitati si adanceste prieteniile, duce la eforturi cooperative de a aduce recunoastere si recompense pentru toti cei implicati. Ceea ce nu poate fi evident pentru majoritatea oamenilor este tendinta ta de a te ingrijora si de a te simti destul de nervos. Evita sa fii prea perfectionist.

Dragonul

Vei straluci la majoritatea intalnirilor sociale. Este o zi buna pentru planificarea de evenimente. Cauta ajutor la persoane cu mintea tare, generoase si care impartasesc aceleasi interese ca tine. Este distractiv sa ajuti pe altii, si cineva de langa tine ar putea avea nevoie de ajutor. Asigura-te ca generozitatea ta este in alerta. Fi realist atunci cand dai bani.

Sarpele

S-ar putea ca astazi sa simti o puternica nevoie de a impartasi problemele tale celorlalti. Grupurile in care iti este permis sa iti arati emotiile pot fi foarte utile, in special daca te simti stresat.

Calul

Astazi ai putea fi intrebat ce a mers rau, mai ales daca intarzierile, neintelegerile si confuzia stau in drumul tau. Rezista acolo si fi bun cu tine. Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par. Nu permite grijilor sa degenereze. Realizeaza ca suntem toti oameni fragili si ca trebuie sa avem bunatate intentionata.

Oaia

Desi lucrurile acasa pot fi usoare, conflictele de personalitate acasa sau printre prieteni ar putea fi mai complicate. Orice activitate care iti permite sa fii calm si relaxat este recomandata. Fa ce e mai bine pentru a fi fericit si lasa-te purtat de vant. Copiii si animalele te pot duce in directia potrivita.

Maimuta

Ia o pauza de la ceea ce faci de obicei. Fa un pas in spate de la tot ceea ce te face sa te simti in siguranta pentru a vedea ce iti ofera viata. chiar esti fericit? Fericirea nu depinde de bani sau de pozitie. Este linistea interioara si sentimentul de multumire. Nu manipula situatii doar pentru a detine controlul.

Cocosul

Energia ta mentala este puternica astazi. Este un moment perfect pentru a studia, a scrie, a rezolva probleme sau pentru a face planuri. Exista un risc daca iti arati partea temperamentala, fiind frustrat de circumstante sau de comentariile unui membru al familiei. Argumentele pot tulbura mai mult apele emotioanale, decat sa le limpezeasca.

Cainele

Nu te sacrifica prea mult pentru altii. S-ar putea sa te prinzi intr-o situatie care ti se va parea nedreapta. Este posibil sa jonglezi atat de multe responsabilitati incat te vei simti pierdut. Uneori singura solutie pe care o ai este sa nu faci nimic. Nu lasa tensiunile emotionale sa iti submineze puterea.

Mistretul

Energia de astazi aduce sentimente puternice. nu luati o remarca lipsita de tact personal. Cineva poate avea o zi proasta. Fa ce e mai bine pentru a duce la sfarsit proiectele. In aceasta seara urmeaza-ti inima. Cu cat pui mai multa energie in relatiile fericite de famile, cu atat e mai bine. Ranile vechi trebuiesc lasate deoparte.