4.1.LUNA DRAGONULUI
BERBEC – 21 martie-19 aprilie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + FOC
Un Dragon imblanzit, simpatic, plin de o liniste ademenitoare. Din aceasta combinatie va rezulta o persoana cu nervi de otel. Va fi mereu dispus sa se conformeze teoriei si niciodata facand-o de fapt. Onestitatea Dragonului este mascata prin cuvintele alese ale Iepurelui. Un tip mai amabil si mai frumos decat altii, cu drumuri mai usoare in viata. Puteti astepta din partea lui sa fie preocupat, dar hotarat. Inflacarat dar inclinat sa isi organizeze timpul. Linistitul dar atentul Iepure-Dragon asigura ca toate lucrurile vor merge in cuibul lor la final.

4.2.LUNA SARPELUI
TAUR – 20 aprilie-20 mai
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + PAMANT
Un tip plin de tact, cu mai multa delicatete si stari de visare. Ambele semne sunt bine organizate psihic si mental, desi Iepurele este pe deplin un bun observator si cu o mina vesnic calma, indiferenta. Iepurele-Sarpe nu va dori sa isi impuna altora dorinta, ci mai degraba sa-i nimiceasca prin convingere cu ajutorul unduirilor gratioase. Daca da gres prin diplomatie, el poate sa cada intr-o incapatinare tacuta. Pe umerii lati ai Sarpelui, Iepurele poate sa nu simta greutatea responsabilitatilor.

4.3.LUNA CALULUI
GEMENI – 21 mai-21 iunie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + AER
O personalitate plina de elocventa si foarte convigatoare. Drumurile improvizate ale Calului sunt unite cu subtilitatea si discretia Iepurelui. O astfel de persoana va fi inteleapta. Sunt doua semne destul de norocoase pentru a putea stabili cursul evenimentelor si astfel, Iepurele-Cal are darul de a prevedea. Calul din el descopera mai multe aventuri, in timp ce Iepurele incearca cele mai probabile cai spre profit, fara sa depuna prea multa munca in aceasta.

4.4.LUNA OII
RAC – 22 iunie-21 iulie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + APA
Iepurele-Oaie poate fi o persoana calma si retrasa, pentru care schimbarile sau alergatura dupa diverse lucruri reprezinta o situatie dramatica. Isi face putine relatii de durata in timpul vietii si isi va descoperi sufletul doar celor cativa apropiati. Ii place sa analizeze cu atentie situatiile care i-ar putea aduce profit, dar dintr-un punct plasat la o distanta sigura de orice problema. Si desi este un rational, dotat cu o viziune exceptionala, el are tendinta sa fie propriul sclav, mentinand o atitudine de "nu e treaba ta" pentru ceilalti. Desi poate fi dependent de cel iubit si e foarte atractiv, Iepurele-Oaie este predispus iluziilor romantice si visurilor idilice. Se poate apara impotriva amenintarilor intense si a milei exagerate atunci cand isi greseste drumul in viata.

4.5.LUNA MAIMUTEI
LEU – 22 iulie-21 august
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + FOC
Un Iepure maret, cu fine calitati de conducator, desi in realitate cam egoist. Va avea talentul sa stapaneasca masele si norocul sa incerce acest lucru in viata sa. Aceasta combinatie leaga violenta cu discretia rece, iar o persoana nascuta sub acest semn nu va declara razboi in mod deschis. El stiu cum sa se faca iubit si va detine abilitatea de a face lucrul potrivit la timpul potrivit. Ambele semne sunt cuprinse de pasiunile lor, iar aceasta persoana va avea deprinderi excentrice.

4.6.LUNA COCOSULUI
FECIOARA – 22 august-22 septembrie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + PAMANT
Un suflet singuratic dar plin de calitati care va face tot ceea ce vrea sa faca cu minimum de capricii. Ambele semne cred sincer in atentie si organizare. Acest tip nu isi va impune niciodata sa jigneasca. Crede prea mult in protocol. Inainte de a acuza pe cineva va avea toate actele doveditoare. Iepure-Cocos doreste sa hotarasca dar intr-un mod calm, eficace. La final, Iepurele nu se supara cand este impovarat cu responsabilitati, daca va primi si rasplate financiare.

4.7.LUNA CAINELUI
BALANTA – 23 septembrie-22 octombrie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + AER
Un tip cu suflet plin de umor dar iubitor, cu o minte clara care il ajuta sa evalueze valoarea estetica a lucrurilor. Ambele semne sunt adeptele cantaririi pro si contra. Acest subiect nu este savurat tot timpul, astfel ca, in pofida enormei capacitati de a-si face relatii de anvergura si pe termen lung, el este de doua ori mai umbrit de sarcinile sale care il solicita foarte mult. Desi nu este un tip avid de putere, Iepurele-Caine va avea un nivel social foarte ridicat si un suflet sensibil. Un tip bine educat care nu ezita niciodata sa isi arate gusturile fine si discretia in vorba si miscari.

4.8.LUNA MISTRETULUI
SCORPION – 23 octombrie-21 noiembrie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + APA
Un tip incapatinat si secretos. Copilul lui Pluto este profund si Iepurele, prin inocenta si simplitatea sa, acopera foarte bine puternicile emotii ale Mistretului. Aceasta persoana se poate autoeduca in mod admirabil dar poate fi foarte razbunator si neiertator daca il veti infrunta. Cu toate acestea Iepurele stie cum sa isi pastreze demnitatea chiar improvizand ceva daca trebuie. O fire patrunzatoare si erotica, dublata de o reputatie impecabila. Iepurele-Mistret este cateodata limita intre lupta pasionala a lui Pluto si calmul intelectual si dorinta de echilibru a Iepurelui.

4.9.LUNA SOBOLANULUI
SAGETATOR – 22 noiembrie-21 decembrie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + FOC
Un Iepure curtenitor si ocolit de suparari. Combinand si acceptand in mod liber toate culorile si toate credintele, va avea puterea sa inteleaga ceea ce e de inteles sau macar va face tot ce trebuie pentru a intelege vederile opozitiei. Aceste viziuni de viitor se pot datora vederilor clare ale ambelor semne. Politicos, cult, deschis si foarte sensibil, rareori devine agitat, in sensul pierderii controlului. Reprezinta diplomatul ideal pentru ca poate fi chibzuit si indraznet fara sa para prea direct. Iepurele are nevoie de spiritul aprins al Sobolanului, iar acesta o duce bine cu discretia si dorinta de echilibru a Iepurelui.

4.10.LUNA BOULUI
CAPRICORN – 22 decembrie-20 ianuarie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + PAMANT
Un lastar al societatii si un partizan hotarat al valorilor ierarhizate, Iepurele-Bou este de obicei inzestrat cu o viata plina de neprevazut, atata timp cat nu isi ia nici o masura de precautie. Va stii cum sa isi investeasca timpul si banii. Caracterul docil al Iepurelui este intarit prin solutiile puternice ale Boului si aceasta persoanba va afisa o puternica pasiune pentru calcul si strategie. Nici nu isi va forma, nici nu isi va schimba parerile asa usor. Ambele semne tind sa fie calme. Iepurele este un maestru al discutiilor, iar Boul este foarte sigur pe picioarele sale.

4.11.LUNA TIGRULUI
VARSATOR – 21 ianuarie-19 februarie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + AER
O persoana optimista, cu o minte cercetatoare, nu va fi nici foarte sensibila la jigniri, nici prea iute la manie. Personalitate apta sa se proiecteze pe sine in mod stralucit si sa promoveze intelegerea intre oameni printr-o analiza profunda a caracterului lor. Ambele semne raspandesc unde si vibratii ale creierului in pragul evenimentelor nedorite si pot descifra excelent pe cele primite. Iepurele-Tigru poate anticipa multe lucruri. Cu toate acestea, in timp ce Tigrul este deschis si prea liberal cand e vorba de progres, Iepurele isi diminueaza din impulsivitate pentru ca ezita sa paraseasca obiceiurile familiale. Dar, de obicei, Iepurele-Tigru este mai ancorat in lumea din jurul sau decat in intimitatea proprie.

4.12.LUNA IEPURELUI
PESTI – 20 februarie-20 martie
Ecuatia elementelor: LEMN (-) + APA
Inventiv si sensibil, Iepurele-Iepure este un exemplu de gingasie, maniere extraordinare si cuvinte dulci. Un suflet de poet, dependent de altii, el va fi un artist foarte talentat, inteligent si foarte sever. In ciuda aparitiei sale neimpunatoare si simple, nu ii lipseste increderea si istetimea. De fapt, o atitudine mai banala poate ascunde un bun observator si o minte activa, iar egoismul poate face ca si aceasta persoana sa isi doreasca confortul. Va munci foarte mult pentru a-si consolida existenta si a indeparta unele probleme sau comploturi din partea altora. Fara nici o obligatia in viata sa calma si placuta, Iepurele-Iepure are o cantitate importanta de narcisism.