-rafinat-
-19 februarie – 28 februarie; 24 august – 02 septembrie-
Frumos si rafinat, acest nativ stie sa se puna in valoare. Are un simt estetic deosebit de dezvoltat, casa sa este decorata cu mult bun gust. In locuinta sa veti putea admira tablouri de valoare, obiecte de arta si antichitati. Mediul in care traieste este foarte agreabil si fara acest climat nu-si poate duce traiul. Sunt foarte rare ocaziile in care refuza sa isi organizeze acest cadru  agreabil, pentru ca el stie foarte bine ceea ce vrea de la viata si nu o accepta asa cum vine.
El isi supune toate circumstantele vointei sale. La el, nimic nu este efemer. Foarte curajos, suporta cu stoicism adversitatea. Gustul sau pentru risc si indrazneala incomensurabila fac din el un tip care merge inainte, calca totul in picioare. El va reusi in tot ceea ce-si va propune. Va avea intotdeauna bani, pentru ca stie cum sa ii investeasca in afaceri deosebit de profitabile.Poate lucra in orice domeniu de activitate, pentru ca este foarte inteligent , cultivat si da dovada de foarte multa flexibilitate.
Foarte rezistent, nu se lasa invins de nici un obstacol si iese din cele mai rele situatii. Este rapid si munceste cu maxim de eficienta. Este un prieten de nadejde dar nu este generos. Nu imprumuta nicidata bani. Ii plac luxul si confortul. Nu-l preocupa problemele nimanui si nu acorda ajutorul nici chiar atunci cand este rugat sa il acorde. Manifesta repulsie pentru ceea ce este murdar, iar in opinia sa saracia este un defect si detesta sa i se vorbeasca despre ea.
Punctul sau vulnerabil este dragostea. Foarte pasionat, el se aprinde repede si cand se trezeste este prea tarziu. A comis deja ireparabilul si si-a angajat viata in problema respectiva. Este un indragostit impulsiv. Este inteligent si are o minte foarte ordonata. Este un fel de filozof care isi pune filozofia in practica. Este un organizator care isi duce la bun sfarsit lucrul pe care l-a inceput. Este discret si nu divulga niciodata secretele care ii vor fi incredintate. Este un partener de exceptie.