-ingenios-
-22 decembrie – Solstitiul de iarna-

Avantat si frumos, este din lemnul din care se fac batranii nobili, cei care sunt bine conservati si fac eforturi sa isi pastreze supletea, parul cu mare cheltuiala pe lotiuni tonice. Cochet si ingrijit, este putin dandy, se imbraca cautat, cel putin cand ii permit mijloacele (ceea ce nu intarzie mult).
Daca traieste intr-un mediu favorabil, poate reuni orice, atat este de ingenios. Face proiecte, dar nu vise si le realizeaza. Nimic nu il opreste. Isi organizeaza bine viata. destul de interesant, chiar daca e capabil de generozitate, stie sa echilibreze un buget ca nimeni altul. Nu ii place prea mult sa imparta ceea ce ii apartine. Sudoarea fruntii sale ii este scumpa, el economiseste. Este un om cinstit, dotat cu calitati solide cu care cantareste pro si contra si nu lasa nimic la intamplare.
In dragoste nu are niciun fel de fantezie si o atitudine foarte conditionala in ce priveste focul. Va fi un excelnet sot (sotie). Vrea sa aiba copii, sa petreaca vacante frumoase, si daca ii permit mijloacele, face economii pentru o vila la munte. Poate sa aiba cateodata aventuri extraconjugale, la varsta copata, ca sa isi pastreze forma.
Vrea intotdeauna sa isi demonstreze lui si altora ca a ramas tanar, frumos. Inteligent, are spirit de organizatie si un bun de temut. Si-a pus odata pentru totdeauna inteligenta in slujba unei stari personale, este un motiv realist.
Vrea sa fie bogat si, daca se poate, fericit, sa nu se teama. Va inota in prosperitate, se va scalda in voie buna si zilele ii vor canta.