Horoscopul zilei 30.09.2022

Sobolanul

Farmecul si carisma personala deschid usi si castiga prieteni astazi. Este un moment perfect pentru iesiri ina er liber sau adunari cu prietenii sau familia. Asteapta-te sa stralucesti cu combinatia castigatoare de personalitate optimista si competente generale. Este un moment norocos in care poti lua ce ai nevoie.

Boul

Te distrezi? Daca esti prea indulgent cu tine sau extravagant, aceasta este o zi cand tot ce este rau ar putea disparea. Acum este timpul pentru umor. Socializeaza cu prietenii dar evita-i pe toti cei care vor sa isi verse frustarile pe tine.

Tigrul

Relatiile pot fi imbunatatite daca faci un efort si asculti cu atentie ceea ce vor ceilalti sa zica. Daca ai probleme cu cineva la care tii, nu ezita sa ceri sfaturi de la cei apropiati. Cu o buna comunicare poti sa continui sa construiesti un sentiment profund de conexiune.

Iepurele

Poate fi foarte dificil sa iti indeplinesti sarcinile astazi. Chiar daca este zi de munca astazi, incearca sa petreci mai mult timp gandindu-te cum sa iti faci casa mai confortabila si mai primitoare pentru oaspeti. Este o zi perfecta pentru a planifica o petrecere sau o vacanta cu cei apropiati. Uita-te dupa ofertele online.

Dragonul

O relatie este precum o schimbare de planuri in ultimul minut, ramanand singur cu strategiile tale. Astazi pune pe primul loc interesele tale. Chiar daca ai o multime de responsabilitati, daca te simti fara energie, rezerva-ti putin timp pentru a fi singur. Ecxercitiile iti vor goli capul.

Sarpele

Energia de astazi te poate face sa te simti mai sentimental. Poate ca in acest an nu este la fel ca in trecut, dar acest lucru nu este neaparat negativ. Gandeste-te la cele mai bune solutii pentru a aduce ce e bun din trecut in prezent. Fa-ti timp in seara aceasta pentru a-ti face casa mai frumoasa si mai primitoare.

Calul

Ziua de azi aduce multa energie, care poate fi folosita in mod special la solicitarile fizice. Fii prudent atunci cand conduci sau folosesti utilaje. Viteza excesiva poate duce la accidente. Un corp activ are nevoie de mancare buna. Cea mai usoara optiune este sa mananci o salata cat mai colorata si cu cat mai multe legume. Este un plan de urmat.

Oaia

Uneori, nu iei in considerare idei care ar putea functiona, pentru ca asta inseamna compromisuri. Cauta solutii avantajoase pentru ambele parti cu oricine lucrezi indeaproape. Parteneriatele functioneaza cel mai bine atunci cand oamenii stabilesc sarcinile fiecaruia. Poti intampina dificultati, daca te astepti ca o persoana sa fie intr-un anumit fel.

Maimuta

Nu esti unul dintre aceia care ranesc sentimentele oamenilor sau devin furiosi sau agresivi. Dar daca cineva este tratat nedrept, sursa problemelor ar face bine sa se ascunda pentru ca nu vei mai fi la fel de vesel. Nu vei ezita sa spui ceea ce crezi atunci cand ti se pare necesar sa ii iei apararea cuiva.

Cocosul

Evenimentele de astazi iti pot aduce sentimente puternice cu privire la familie si prietenii apropiati. Lucrurile se pot complica si in mod accidental te vei trezi implicat in dramele altora. Nu esti salvatorul tuturor. Fii increzator in fata unor decizii dificile. Poti trage o linie si sa te dai mai in spate. Relaxeaza-te si uita de griji in seara aceasta.

Cainele

Muzica si practicile spirituale pot face o mare diferenta in modul in care abordezi probleme si vezi lumea. Cultiva obiceiurile intelepte precum controlul furiei, a fi rabdator si a nu judeca pe altii. Fa ceea ce stii ca este corect dara fara a fi dependent de rezultat. Relaxeaza-te diseara cu ceea ce iti incalzeste inima cel mai tare.

Mistretul

Astazi ai putea simti nevoia ca cineva sa aibe grija de tine. Fa-ti timp pentru a te bucura de o masa buna in compania familiei. Ai putea munci din cauza unor lectii puternice. Ceea ce ai lasat in urma, nu iti va mai fi de folos. Accentul este pus pe relatii. Fii cat poti de diplomatic.