Horoscopul zilei 24.09.2021

Sobolanul

S-ar putea sa iti doresti sa stai ascuns in casa si sa lasi lumea sa treaca pe langa tine. Poate nu ai incredere in tine sua in perspectivele tale pentru viitor. Daca vei spune la altii ceea ce simti si ei vor face acelasi lucru. Te vei simti mai bine daca vei face un efort sa fii mai social.

Boul

Ai de-a face cu oameni tari, carora le place sa gestioneze lucrurile. Pot exista neintelegeri, inarzieri si contacte stresante astazi. Cauta orice punct de contact armonios pentru a face lucrurile sa mearga. Oamenii directi si incapatinati pot deveni nerabdatori cu un stil mai capricios sau indirect. E posibil sa iti fie ranite sentimentele.

Tigrul

Ai putea avea sentimentul ca esti putin “pe margine”. Exista multe presiuni, adesea in forma oamenilor care gandesc la fel ca tine. Romantismul este in aer. In aceasta seara este momentul perfect pentru a incuraja pasiunea si revelatia de sine. Poti sa faci planuri cu usurinta si sa impartasesti vise. Ocupa-te de asta!

Iepurele

In cazul in care ti se pare ca viata este prea previzibila, inseamna ca esti din ce in ce mai agitat si mai nelinistit. Fii prudent si nu cheltui mai mult decat iti permiti pe tehnologie sau pe ceva ce straluceste. Foloseste aceasta energie pentru a te pune pe picioare.

Dragonul

Nu te compara cu altii. Aminteste-ti ca inceputul este mai greu. Imprudenta, remarcile fierbinti pot strica o relatie speciala. Vei accepta unele situatii care raman nerezolvata si incomode. O atractie romantica aduce o drama neprevazuta. Asigura-te ca merita efortul.

Sarpele

Gandeste pentru tine. Vorbeste cu altii, dar ia propriile tale decizii. Un amestec de munca cu joaca este foarte bun. Daca iti doresti sa fii diferit, trebuie sa faci un compromis pentru a te schimba. Tine armele pregatite. Ai dreptul sa te plangi daca simti ca esti tratat nedrept.

Calul

Astazi este o zi cu noroc pentru planuri de calatorie sau pentru a gasi un grup cu care iti poti impartasi interesele. Energia incurajeaza comunicarea. Asteapta-te sa ai multe contacte pozitive. Sporturile, vizitarea pritenilor sau activitatile cu animale sau copii iti pot aduce multe satisfactii. Iesi afara si exploreaza lumea. Munca poate astepta atunci cand aventurile te cheama.

Oaia

Ai putea fi cam spiritual astazi. Energia cosmica iti poate aduce un fel de criza sau de rascruce. O lectie mare este sa treci peste trecut pentru a te deplasa in noi directii, mai sanatoase. Problema ta este ca Universul incearca sa iti atraga atentia.

Maimuta

Viata iti poate parea banala si plictisitoare sau ti-ar putea fi frica de un viitor incert. Nelinistea este inamicul. Esti mai puternic decat crezi. Asculta-ti inima, si nu mandria sau ceea ce zic altii. Ia o lectie de incredere de la copii sau animale.

Cocosul

Astazi pot exista complicatii si provocari. Fii pregatit pentru o transformare reala. Unele situatii ar putea declansa o situatie emotionala. Bucura-te de o varietate de activitati, aproape de casa. Daca se poate, aranjeaza sa petreci cat mai mult timp afara, aproape de natura.

Cainele

Fii prudent si nu cheltui prea mult azi. Opreste orice impuls de a cumpara ceva ce pur si simplu “trebuie sa ai”. Acelais lucru este valabil si daca vor altii sa cheltuiasca si sa te ia cu ei. Natura ta curioasa poate cauza probleme. S-ar putea sa iti placa de cineva atunci cand tu, sau el, nu sunteti disponibili.

Mistretul

Trebuie sa refaci ceva ce ai crezut ca ai terminat. Fi cat mai flexibil. Membrii familiei tale iti pot provoca ideile sau sa iti schimbe planurile. Poti face mari descoperiri daca esti deschis. Acest lucru ar putea veni sub forma de oportunitati educationale, oameni interesanti sau povesti de calatorie.