Horoscopul zilei 14.06.2021

Sobolanul

E posibil sa para ca ai incercat sa faci tot ce e mai bine in timp ce toata lumea iti blocheaza interesele. Pregateste-te! Norocul tau este pe cale sa se schimbe. Fa curatenie in casa si recicleaza ceea ce nu mai ai nevoie. Cu cat iti simplifici mai tare casa si viata, cu atat mai mult vei fi pregatita sa imbratisezi fericirea.

Boul

Sunt favorizate proiectele creative privind casa si familia. Iasta insemnand reparatii necesare si idei pentru a-ti face viata mai frumoasa si mai sigura. Un gest de compasiune poate insemna mai mult decat crezi. S-ar putea sa pastrezi un secret pentru a putea controla o situatie. Adevarul va iesi la iveala in cele din urma.

Tigrul

Astazi, te poti simti, in mod special, exuberant. Viteza de orice fel aduce o sansa de accidente sau o decizie pe care o poti regreta mai tarziu. Ia-o usor. imaginatia ta poate fi suprasolicitata. Muzica si filmele iti ofera o evadare buna. Intra in contact cu oamenii care iti sunt dragi pentru o portie de ras.

Iepurele

Barfele sau probleme nerezolvate iti pot da mari emotii astazi. Natura ta de om calm poate fi gresit inteleasa si considerata lene. Solutia pentru ca lucrurile sa mearga bine este sa vorbesti cu toata lumea. Sa nu eviti confruntarile. O energie jucausa iti va aprinde apetitul pentru placeri senzuale. Prietenii iti pot influenta deciziile cu usurinta.

Dragonul

Este o zi puternica pentru cercetare in orice zona care este importanta. Chiar daca nu simti o dorinta puternica de a socializa cu ceilalti, fa-o oricum! Posturi pe Twitter, bloguri, actualizari Facebook, si orice altre metode prin care poti impartasi si schimba pareri favorizate. Care este filozofia ta de viata?

Sarpele

Astazi este o zi in care iti depasesti limitele. Compasiunea fata de suferinta altora, inclusiv animale, te va ajuta sa faci alegeri intelepte. Acorda-ti un moement de liniste si gandeste-te ce poti face. Este un moment potrivit sa iti urmezi inima. Pentru a fi mai eficient, impartaseste-ti intentiile.

Calul

Munca din greu si chestiunile practice ar trebui lasate deoparte. Fa-ti timp ca sa te odihnesti si sa vorbesti despre visele tale. Poti vedea cu usurinta defecte in orice situatie aparuta la inceputul zilei. Impartaseste solutii. Energia de astazi intensifica reactiile emotionale. Este alegerea ta daca doresti sa arati aceste sentimente.

Oaia

Impartaseste pasiunile si interesele cu prietenii apropiati. Situatiile in care poti fi naiv si jucaus iti pot aduce mai multa bucurie decat crezi. Nu o sa ai probleme in a-ti face prieteni la nici o inalnire sociala. Fa-ti timp in seara aceasta pentru a-ti pregati actele necesare sau imbracamintea de care vei avea nevoie maine.

Maimuta

Activitatile vor fi mult mai placute daca esti dispus sa te sacrifici pentru grup. Vei avea un puternic sentiment de incredere in sine. Fii generos in schimbul de talente si interese. In locuri in care nu esti familiarizat iti va fi mai usor sa iti exprimi opiniile. Pana si situatiile dificile sunt usoare.

Cocosul

Atunci cand toata lumea se simte putin stresata, tu poti fi acasa, incarcandu-ti bateriile. Este o zi excelenta pentru a face progrese sau pentru a castiga recunostinta la munca. Nu ezita sa acorzi timp suplimentar la orice te intereseaza. Scanteile pot zbura catre cineva care iti place.

Cainele

Ai putea simti ca trebuie sa te lupti pentru a ti se recunoaste ceea ce faci. Cineva la care tii ar putea actiona intr-un mod egosit sau foarte neatent. Pur si simplu, fa ceea ce este mai bine cu ce trebuie facut astazi. Interesul pentru fenomenele psihice iti pot influenta gandirea.

Mistretul

Viata ta are acum o calitate captivanta care nu este mereu prezenta. Cauta oportunitati de a intalni oameni interesanti. S-ar putea sa ravnesti la ceva neobisnuit. Este usor sa treci cu vederea peste detalii. Evenimentele vor arata diferenta intre tine si ceilalti. S-ar putea sa fie dificil sa alegi ce directiei sa iei.