10.1.LUNA DRAGONULUI
BERBEC – 21 martie-19 aprilie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + FOC
Pentru a descrie acest tip, se poate spune ca este greu de ignorat, imposibil de eliminat si greu de egalat. Atunci cand este negativ, puteti sa va intalniti cu un supermaniac. Drept precum o bara si pe deplin cinstit in intentii, va lasa impresii de neuitat pe oriunde va trece. El zice ca asa ii place lui, dar in final va ramane loial convingerilor sale. Are o constiinta foarte limpede.

10.2.LUNA SARPELUI
TAUR – 20 aprilie-20 mai
Ecuatia elementelor: METAL (-) + PAMANT
Aceasta combinatie din doua semne muncitoare, poate face sa ia natsere o persoana care crede cu indaratnicie in "refuzul spontan", sau alte asemenea teste de rezistenta. Intr-o batalie, in timp ce adversarul va sfarsi de oboseala, el va castiga foarte usor, cu mainile goale. Din moment ce ambele semne sunt serioase, acest tip stie sa isi stapaneasca limba. Rezultatul poate fi un pic prea sec, pentru ca ambele semne au aceeasi calitate a umorului concis.

10.3.LUNA CALULUI
GEMENI – 21 mai-21 iunie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + AER
Instabilitatea Calului poate fi indreptata de eficienta si precizia Cocosului. Este un tip sportiv care-ti vorbeste cu o inocenta deplina si poate ajunge la capat fara prea multa bataie de cap sau teama de represalii. Cocosul-Cal este totusi sensibil la critica si va schimba sau refuza cea mai usoara atingere a EU-lui sau ori a intentiilor sale. O combinatie plina de pitoresc, un tip care pocneste des din degete, cu un suflet ratacitor, plin de viata, cu intentii bune, talent organizatoric si aspiratii utile.

10.4.LUNA OII
RAC – 22 iunie-21 iulie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + APA
Un tip atent, delicat, eficient, binevoitor si cu maniere teatrale. Cocosul-Oaie este mereu un ajutor onest, dar trebuie sa fiti atent la violenta care straluceste la Cocos. Inca o data bunele intentii ale Cocosului ordonat se vor expune si aplica gingasiei si gusturilor fine ale Oii, castigand in acest fel suport si aderare pe toate fronturile. In aceasta combinatie, perseverenta pasiva a Oii este legata rezistent de tenacitatea activa a Cocosului. Acest tip va fi greu de infrant pentru ca nu va lasa sa existe niciun obstacol in calea realizarii scopurilor sale.

10.5.LUNA MAIMUTEI
LEUL – 22 iulie-21 august
Ecuatia elementelor: METAL (-) + FOC
Altruismul Maimutei trebuie asculte in mod fericit si hotarat de mania Cocosului de a despica firul in patru. Sunt doua semne puternice, dominatoare si inclinate spre succes. Cocosul poate astepta pana se vor linisti apele, cu multa rabdare si loialitate, in timp ce Maimuta are deja drept tinta, gloria. O asemenea persoana poate avea toate atuurile adevarate pentru a atinge culmea puterii, dar, pe de alta parte, nu prea ne este de ajutor faptul ca ea este un pic prea aspra si prea dominatoare cu cei din jur.

10.6.LUNA COCOSULUI
FECIOARA – 22 august-22 septembrie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + PAMANT
O pasare de curte foarte sigura care are picioarele ancorate adanc in pamant. Pentru ca amandoua semnele sunt fiinte neobisnuite dar corecte, ne pot uimi cu preferintele ciudate si cu desavarsirea lor. Un ganditor clar si rational care se distinge in activitati cerebrale. Este elevul vesnic si este o autoritate pentru orice domeniu din sfera lui de activitate, asa ca puneti la o parte enciclopedia si ascultati-l pe el. Un tip care umbla prin biblioteci cu perseverenta si care foarte rar greseste, va inregistra cu minutiozitate fiecare informatie, pe care o va transmite urmasilor. Un iubitor al graficelor si hartilor si care este orientat spre succes. La capatul opus, negativ, se afla o persoana inclinata sa gaseasca defecte la orice si oricine.

10.7.LUNA CAINELUI
BALANTA – 23 septembrie – 22 octombrie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + AER
Balanta va aduce Cocosului si firii acestuia un mai mare echilibru. E un Cocos care se va imbogati atat cu parfumuri luxoase cat si cu cele ieftine. Este un rational caruia ii place siguranta, casa ordonata si confortul. Chiar daca el este un tip special si un bun observator, Cainele ii va largi capacitatea de a intelege opiniile altora, rezultand o persoana mai putin critica pentru nimicuri si mult mai fericita si mai jucausa. Va cunoaste o mare popularitate in comparatie cu alti Cocosi.

10.8.LUNA MISTRETULUI
SCORPION – 23 octombrie-21 noiembrie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + APA
O doza mare de curaj si barbatie. Aceasta combinatie are la baza doua semne puternice, individualiste si rationale. Direct si categoric, Cocosul-Mistret nu suporta compromisurile. Asta ar inseamna sa se lase infrant si nu accepta sa fie dat jos ca un oarecare. Pentru ca personalitatea sa este orientata spre victorie, el de obicei reuseste, desi metodele sale de a castiga nu au prea multi sustinatori printre prietenii sai. Oricum, el prefera izolarea, pentru moment, spre a obtine chiar si un centimetru de teren. Curentele de apa ale Mistretului scot la suprafata si cele mai mici surcele ale Cocosului, daca se intampla sa piarda ceva acestui cercetator exceptional.

10.9.LUNA SOBOLANULUI
SAGETATOR – 22 noiembrie-21 decembrie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + FOC
Vorbaret, dinamic, ambitios, ferm, Cocosul-Sobolan are scopuri foarte inalte. Sa nu indraznitit sa va certati cu el daca nu aveti o rabdare infinita, pentru ca el poate conduce o discutie pana la nesfarsit pentru a-si demonstra punctul de vedere. Sunt doua semne oneste, asa ca acest tip nu prea stie sa minta. Nu-i cereti sa fie sincer cu dumneavoastra decat daca puteti suporta adevarul. In ciuda acestei sinceritati nemascate, poate fi uneori generos si nu va ezita sa va acorde ajutorul sau daca simte ca aveti nevoie de el. Sobolanul ii da Cocosului mai multa securitate si demnitate.

10.10. LUNA BOULUI
CAPRICORN – 22 decembrie-20 ianuarie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + PAMANT
Un asemenea tip se distinge prin eficienta, corectitudine si o lipsa totala de prefecatorie. Niciun semn din aceasta combinatie nu este recunoscut pentru caracterul maleabil, astfel incat Cocosul-Bou va rezistat tuturor ispitelor de a se transforma. Insa Cocosul este mai putin aprins si poate chiar mai tacut, desi are inclinatie pentru exercitiile de retorica. Foarte rar, cu penele ciufulite, acest tip va fi o creatura precisa si curata care indeparteaza orice nonsens sau abateri de la lege.

10.11. LUNA TRIGRULUI
VARSATOR – 21 ianuarie-19 februarie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + AER
Nu este un Cocos atat de harnic si sarguincios pe cat ar trebui, iar clopotelul sau va suna intotdeauna mai repede; este mereu inaintea timpului sau. Dar Cocosul-Tigru va fi insa ferm, onest sau inocent, cum ii place sa spuna. Atunci cand incepe sa vorbeasca, el vorbeste, nu se incurca, indiferent de zgomotul pe care il poate porni. De fapt el vrea sa fie diferit si chiar socant in acelasi timp. Deoarece, Cocosul ajuta acest tip sa persevereze, iar Tigrul poate scormoni viitorul, acest tip va putea sa isi faca planuri cu bataie indelungata si sa inteleaga nevoile viitoare ale oamenilor. Va cerceta cu inocenta unui copil si fidelitatea unui om de stiinta. Este un Cocos cu atentia indreptatata constant spre munca si care este mereu ocupat cu sarcini de constatare pe teren.

10.12. LUNA IEPURELUI
PESTI – 20 februarie-20 martie
Ecuatia elementelor: METAL (-) + APA
Un tip iubitor de pace cu un caracter precis dar binevoitor. Fibra morala tare a Cocosului este foarte clara, dar Iepurele, cu inclinatia sa catre relatiile publice, se descurca mereu in a prezenta o infatisare cat mai frumoasa. Un Cocos mai putin ursuz si fara tendinte dogmatice, el ar putea sa isi economiseasca rezervele precum si efortul, in cele din urma. Conservatorul si simpaticul Cocos-Iepure nu trebuie sa aiba impedimente in a se supune regulilor, dar el va vedea cum tiparul sau in viata cere incrucisari, in cantitati egale, de munca si odihna.