-ambitios-
-25 mai – 03 iunie; 22 noiembrie – 01 decembrie-

Frasinul are rasa. Ageabil la vedere, lung, dezvoltat si putin stangaci, place mult. Cu el nu e usor de trait. Este intelept si exigent. Vrea sa traiasca comod, sa fie menajat, sa se gandeasca toti la el, sa traiasca dupa gustul sau (adesea in paguba altora) si nu face decat ce ii place sau nimic. Nu il suporta oricine, dar nu-l intereseaza.
Frasinul traieste deasupra legaturilor cu lumea normala incat nu se poate conta pe el si nu are vointa. Linistiti-va! Stie exact ce vrea si ce nu vrea. Este ambitios cu reusita sa si fericirea sa. A decis pentru totdeauna ca va fi fericit si este suficient de egoist ca sa isi atinga fara piedica scopul. Egoist si generos, imparte totul. E adevarat ca nu prea stie sa numere. In dragoste, fantezistul nostru este fidel, constant, reflexiv. In acest domeniu frasinul obtine totul. Stie sa aleaga. Cantareste pro si contra.
Casatoria sa din dragoste este totusi o casatorie din ratiune. Se inseala uneori si dovedeste atata talent pentru viata in doi incat reuseste adesea. Dar este un nebunatic. Inteligenta sa e toata intuitie. Fantezsit si original, nu este adesea un intelectual. Din contra, ca si salcia, alunul si scorusul este putin vrajitor. Nu detesta sa se joace de-a vizionarul si obtine chiar unele performante in acest domeniu, ceea ce ii permite sa isi cultive o reputatie de mare inteligenta.
Frasinul jonghleaza cu destinul sau. Este un arbore folositor. Strecurati-va sub umbra sa, chiar daca va stalceste putin picioarele.