-semn mistic-
– 02 ianuarie – 11 ianuarie; 09 iulie – 14 iulie-

Frumos, sever si rece. Ii plac bijuteriile, lumina, parfumurile, locuintele vechi in marmura, tarile. Cu toate ca poarta mereu o maladie cronica, traieste foarte mult. Dificil de trait cu el, capricios, ramane solitar chiar in mijlocul multimii.
Egoist, cu o tendinta putin suparatoare de a nu se gandi decat la el, putin influentabil, isi da rareori parerea, nu e prea vorbaret. Nu e un tip vesel.
Ambitios, vrea intotdeauna sa reuseasca.
In dragoste nu e niciodata multumit. Ursuz. Intotdeauna vrea sa primeasca cat mai mult si sa dea cat mai putin. Cateodata reuseste. Din nenorocire pentru el, cand iubeste cu pasiune, universal se prabuseste, se transfera intr-o torta vie, devine excesiv, fara limite in dragoste.
Exceptional de inteligent, spirit de analiza, gust pentru studii. Reusitele scolare nu sunt recompensate de o reusita materiala. Exercita chiar si un alt mestesug, care nu are niciun raport cu gusturile si diplomele.
Este un credincios, un scrupulos. Are deseori incurcaturi care ii plac, le cheama, li se daruieste.
Dificultatile noastre si ale sale, iata domeniul preferat.
Se poate conta orbeste pe el. Pastreaza credinta si speranta. Pentru ca este foarte mistic, a ales sa planga in lumea asta pentru a castiga in cealalta loc pentru eternitate.