-indragostit-
-25 iunie – 04 iulie; 23 decembrie – 01 ianuarie-

Rareori e inalt, dar e placut la privit, fermecator. Are sex-appeal, farmec si tandrete de prisos. Gata intotdeauna de a fi mancat, el se gandeste tot timpul la dragoste, chiar si atunci cand nu o are (ceea ce se intampla foarte rar).
Marul e un mare sentimental, un senzual, erotic. Iubeste dragostea mai presus de orice teorie, o iubeste practic. Desigur, el se poate resemna, pentru ca e intelept, la o casatorie fara pasiune. Nu renunta insa sa iubeasca si sa fie iubit. Dar daca nimereste un partener care ii seamana asta, va fi idilic. Fidel in dragoste, in casatorie ori relatii extraconjugale ce dureaza pana la adanci batraneti.
Este generos si cateodata bun de jumulit. E incapabil de cel mai elementar calcul. Isi da chiar si camasa de pe el. Isi imparte hrana si traieste inconjurat de paraziti, pe care ii gaseste "adorabili". Este totusi un intelept. Nu se gandeste la ziua de maine, traieste de la o zi la alta. Face deseori datorii pe care le uita uneori. Dealtminteri uita tot si isi rataceste obiectele.
E un filozof plin de fantezie care nu cauta nici sa epateze, nici sa convinga, dar pune pur si simplu filozofia sa in slujba bucuriei de a trai. Nu-l credeti prost. Inteligent si reflexiv, el are spiritul deductiei si bun gust pentru stiinta.
Citeste tot ce il priveste, cu abilitate. Suma constiintelor sale in acest domeniu este surprinzatoare, dar nu cauta sa domine pe nimeni. Il satisface corpul si spiritul sau. Iubeste vinul bun, apreciaza carnea buna. Facut pentru dragoste, viata sentimentala a marului va fi agitata. El se plictiseste in monotonia unei fericiri noi. Pe scurt, aceasta fata foarte simpla, acest baiat calduros, nu detesta ocolisurile si complicatiile.