-magician-
-22 martie – 31 martie; 24 septembrie - 3 octombrie-

Deseori mic si delicat. Condorul, cum ii spuneau galii, este un tip special. Nu se poate sa nu il intalnesti si sa nu fii sensibil la inteligenta si la fluidul pe care il degaja. Alunul nu cere nimic, se multumeste cu putin, se adapteaza oricaror formule de viata, intelege tot. Nu poti fi decat sensibil la farmecul sau magic. Stie sa placa si sa se faca iubit. Poate fi bun, generos, talentat, nociv, rau, diabolic. Totul in el e magie alba si neagra, in functie de momente si de ce si-a ales sa fie, ori foarte bun, ori foarte rau. E un vrajitor, un magician. Doriti-va sa va iubeasca, pentru ca va cheltui fara rezerve pentru a va scoate din impas. Feriti-va de el, ca de ciuma daca nu v-ati castigat simpatia. In ciuda discretiei sale, alunul nu trece niciodata neobservat. Este profitor, in acelasi timp un original; din aceasta cauza da senzatia ca traieste de-a-ndoaselea. Nu este o fiinta obisnuita; chiar daca il iubesti, nu trebuie sa ai incredere in el. E capabil sa ghiceasca gandurile cele mai secrete. Serveste in egala masura binele si raul, putandu-te astepta de la el la orice. Poate vindeca sau blestema, in functie de moment. Fiti convinsi ca este constient de asta, chiar daca pare rational. Aceasta atitudine il linisteste si ii place chiar sa rada de darurile sale. In dragoste el poate sa fie cel mai bun sau cel mai rau partener si poate fi chiar diferit in aceeasi zi. Jucati-i jocul daca aveti gustul riscului.
Chiar daca nu este odihnitor va fi foarte pasionat, de o inteligenta subtila si intuitiva, el intelege tot si invata cu o asemenea usurinta, incat da impresia ca stie totul dinainte.
Nimeni nu stie care va fi viata sa, va depinde de bunul sau plac. Nu este o fiinta obisnuita, poti sa te astepti la orice.