Hai la munte!

Vino in Lepșa – Vrancea sa te destinzi intr-un cadru natural de exceptie, sa locuiesti intr-o cabana traditionala, oferita la cheie, construita la poalele muntelui, chiar langa coama padurii, departe de tumultul cotidian, intr-un aer curat despre care studiile spun ca este cel mai curat din Europa.

Proprietatea dispune de 3 locuri de parcare, de foisor cu gratar, de apa extrasa din fantana ce este alimentata de un izvor din munte.

Cabana dispune de 3 dormitoare cu paturi matrimoniale, de bucatarie utilata si baie, de loc de luat masa cu TV si WiFi, de salon cu masa de biliard (remy, sah, table, carti de joc) si este incalzita de un termosemineu pe peleti complet automatizat. Cabana este renovata in perioada februarie-octombrie 2018.

Obiectivele ce pot fi vizitate in zona pot fi abordate intr-un sejur de cateva zile: Cascada Putna (4 km), Manastirea Lepsa (1,2 km), Rezervatia Cheile Tisitei (3,5 km), Cascada din Horn (15 km), Barajul de la Gresu (5,5 km) sau pur si simplu puteti hoinari prin padure sau prin statiune.

Te asteptam sa vii pregatit pentru a te simti bine cateva zile, alaturi de familie sau prieteni. Vinul il punem noi, doar suntem in Vrancea (Sauvignon Blank - Panciu 2016 – colectie personala).

 

Date de contact

Telefon: 0762 661 445

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Preț de la 100€/noapte