Index articole

Dupa puternicul an de Foc al Cocosului de anul trecut, sunteti gata sa integrati toata schimbarea in actiune pozitiva pentru a obtine ce doriti de la viata. De la 16 Februrie 2018 pana la 4 Februarie 2019, veti obtine ce va doriti la un nivel mare, avand Anul Cainelui in desfasurare.

Elementul de Pamant va deveni foarte important pentru toate semnele anul acesta, aducand mai multa blandete si stabilitate. In cazul in care anul trecut v-a facut sa intelegeti si sa acceptati toate oportunitatile care v-au aparut pe drum, anul acesta v-a trebui sa va fixati pe una singura sau mai multe, si sa incepeti sa va simtiti increzator si linistit.

Daca te gandesti la ce vrei sa faci pe durata Anului Cainelui trebuie sa ai in vedere ceea ce construiesti. De la o noua casa la o cariera solida, de la o relatie mai profunda la o familie, esti acoperit. Elementul Pamant ajuta in special semnul Iepurelui pentru a gasi confort. Veti vedea progresul aproape in fiecare zi in timp ce va croiti drumul spre visele voastre.

Semnelor Dragon, Oaie si Cocos li se poate parea cam dificil ritmul lent al Cainelui de Pamant. Dar mesajul este – incetineste putin! Invata sa te relaxezi si sa te bucuri de viata. Nu e vorba de premii constante. Eclipsa de Soare din 15 Februarie va recomanda sa va odihniti putin pe lauri. Veti beneficia foarte mult de aceasta practica.

Deoarece Cainele este atat de independent si loial, cei nascuti sub semnele Cal, Tigru si Bou pot gasi in cele din urma pe cineva cu care isi pot imparti viata romantica. Sunteti mai mult decat o fata draguta, la urma urmei! Semnele care tind sa se concentreze pe acumularea de avere , ar fi Sobolanul si Mistretul, care sunt in sfarsit recompensati pentru munca lor grea. Daca pana acum ati simtit ca ati fost sarit la promovari si cresteri salariale, astea se termina acum.

Nativii Caine pot descoperi ca usile li se deschid intr-un mod magic anul acesta. Prietenii se intorc din trecut si pot avea mai mult de o persoana care sa concureze pentru atentia lor. Ca de fiecare data, te apropii de fiecare situatie cu sinceritatea si gratia ta native.

Intre timp, semnele Sarpe si Maimuta au o multitudine de lectii de invatat in timpul Anului Cainelui de Pamant, in special in jurul Eclipsei de Soare din 12 Iulie. Dar fiecare lucru doar te intareste si face sa fie mult mai distractiv sa fii in pantofii tai.