Index articole


Horoscopul șobolanilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: șobolanii au puțin noroc în dragoste în 2022. Probabil că șobolanii singuri vor rămâne singuri. Șobolanii căsătoriți vor întâmpina probleme în relațiile de familie. Chiar dacă sunt ocupați cu munca, șobolanilor li se recomandă să petreacă mai mult timp în familie. Cină sau călătorie împreună cu cei dragi te vor face să te simți mai confortabil.

Carieră: șobolanii vor fi probabil mai ocupați în 2022 decât în 2021. În carieră ii așteaptă noroc, ceea ce este util pentru cooperarea în afaceri și progresul proiectelor. 2022 nu este un an bun pentru șobolani referitor la schimbatul locului de muncă.

Bogăție: șobolanii au puține șanse să primească ajutor de la alte persoane. Mai ales șobolani, trebuie să te bazezi pe tine. Șobolanii ar putea lua în considerare să investească bani în active fixe, cum ar fi imobiliare sau să cumpere aur. Acest lucru va aduce mai mulți bani. Cei care dețin propriile afaceri ar trebui să fie pregătiți să externalizeze și să reglementeze fluxul de muncă.

Culori norocoase: roșu și albastru
Pentru cei născuți în anul Șobolanului, purtarea de haine și ornamente în roșu și/sau albastru va ajuta la alungarea ghinionului și va aduce noroc în carieră. Roșul este o culoare de bun augur în cultura chineză, de aceea este obișnuit să vezi plicuri roșii, felinare roșii și oameni care poartă haine roșii în timpul Anului Nou Chinezesc. Roșu poate atrage și pasiunea care le lipsește.


Horoscopul boilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: După ce au trecut prin „anul semnului nașterii” (2021), oamenii născuți într-un an al boului se vor afla într-un moment mai bun în 2022. Boii singuri vor avea șanse mari să își găsească o iubită/iubit sau să se căsătorească.

Carieră: Vor exista câteva oportunități bune de muncă pentru boi în 2022. A fi cu picioarele pe pământ și a depune eforturi mari la locul de muncă îi va ajuta pe boi să obțină mai multă apreciere din partea liderilor și a colegilor. 2022 nu este un moment bun pentru boi să-și schimbe locul de muncă. Boii, dacă se vor simți epuizați în munca curentă, se pot gândi să treacă la o altă echipă din aceeași companie.

Bogăție: Boii se pot aștepta la un ajutor bun de la alți oameni. În 2022, bogăția boilor va crește în principal ca urmare a relațiilor bune cu ceilalți. Când au de-a face cu afaceri mari, boii ar trebui să acorde multă atenție construirii relațiilor și stabilirii cooperării.

Culori norocoase: roșu și galben
Roșu va ajuta la rezultate mai bune în cariera lui boului. Galbenul va aduce noroc boului în zona iubirii. Boul singur poate avea mai multe șanse să fie într-o relație apropiată purtând haine galbene.


Horoscopul tigrilor și culorile norocoase în 2022

Tigrii își vor întâlni „anul semnului nașterii” în 2022. Se așteaptă ca tigrii să se confrunte cu multe provocări atunci când anul de naștere revine la fiecare al doisprezecelea an. Purtarea roșului va aduce noroc într-un an cu semnul nașterii.

Dragoste: 2022 este un an bun pentru ca Tigrii să se căsătorească. Tigrii singuri vor avea șanse mari să-și găsească un iubit/iubita. Tigrii la vârsta de 24 sau 36 de ani trebuie să acorde mai multă atenție gestionării relațiilor, deoarece norocul lor în dragoste va fluctua în 2022.

Carieră: Tigrii vor avea parte de promovări în 2022. După ce au muncit din greu mulți ani, Tigrii vor primi în sfârșit aprobarea liderilor lor. Tigri, nu fiți prea îndrăgostiți, altfel puteți avea necazuri și gelozie din partea colegilor mărunți.

Bogăție: Tigrii ar trebui să aibă grijă să intre în relații monetare cu ceilalți în 2022. Nu vă așteptați la o mare câștig sau la o realizare masivă. Cheltuirea în mod rezonabil a banilor îi va ajuta pe Tigri să treacă fără probleme prin 2022. În anul semnului nașterii, Tigrilor nu li se sugerează să investească mult în acțiuni sau fonduri.

Culori norocoase: portocaliu, negru și albastru
Pentru Tigri în 2022, portocaliul va contribui la îmbunătățirea averii, negrul va ajuta la îmbunătățirea dezvoltării carierei, iar albastrul va ajuta la căutarea fericirii în dragoste. Tigrilor li se sugerează să evite maro, auriu și argintiu în acest an.


Horoscopul iepurilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Viața amoroasă a iepurilor va fi stabilă în 2022. Femeile singure iepuri vor avea noroc în dragoste, inclusiv în găsirea unui iubit. Iepurii masculi vor întâlni probabil o relație pe termen scurt.

Carieră: Iepurii se bucură de noroc în cariera lor în 2022. Deși vor fi unele necazuri, nu vor fi serioase și vor fi rezolvate rapid. Iepurii vor primi sprijin util din partea altora, ceea ce este bun pentru progresul afacerii.

Avere: Afacerile care vizează în mod tradițional consumatorii de sex masculin, cum ar fi hainele pentru bărbați și vânzările de mașini, le vor aduce Iepuriilor noroc financiar. 2022 este, de asemenea, un an bun pentru iepuri să înceapă o afacere în străinătate. În plus, aducerea unor schimbări în viață, cum ar fi căsătoria, cumpărarea unei case sau nașterea unui copil, va aduce noroc familiilor și afacerilor lor.

Culori norocoase: verde, violet și portocaliu
Verdele va ajuta să aducă mai multă bogăție iepurelui. Mov este bun pentru o relație mai bună. Portocaliul este bun pentru o viață bună în carieră.


Horoscopul dragonilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Viața amoroasă a Dragonilor este instabilă în 2022. Dragonii ar trebui să evite să fie prea încăpățânați și impetuoși. În caz contrar, ar putea întâmpina probleme în relațiile amoroase, chiar despărțindu-se de partenerul lor. Comunicarea este utilă pentru a rezolva probleme. Dragoni singuri, vi se sugerează să vă exprimați dragostea cu curaj, altfel s-ar putea să vă fie dor de sufletul pereche.

Carieră: Noroc în carieră îi așteaptă pe Dragoni în 2022. Există o mare șansă de a fi apreciat de lideri și de a fi promovat. Fii atent când ai de-a face cu relațiile cu colegii după ce ai fost promovat pentru a evita necazurile inutile.

Bogăție: Dragonii se pot aștepta la o recoltă bună din munca lor grea dacă sunt angajați de o companie. Pentru cei care au propria lor afacere, se preconizează că nu va exista o creștere mare a veniturilor sau pierderi de bani.

Culori norocoase: galben și alb
Galbenul este bun pentru mai multe oportunități de muncă și mai mult noroc în a face bani. Albul îi va ajuta pe Dragoni să construiască o relație de dragoste mai plăcută.


Horoscopul șerpilor și culorile norocoase în 2022

În general, șerpii vor întâmpina unele probleme, dar acestea vor fi rezolvate până la urmă fără o mare pierdere.

Dragoste: șerpii masculi vor avea noroc în dragoste. Vor avea o mare șansă de a-și lua rămas bun de la viața de burlac. Femelele șerpi vor deveni foarte sensibile emoțional în 2022. S-ar putea să devină foarte pretențioase cu soțul lor. Pentru a nu crea probleme serioase, șerpii de sex feminin trebuie să fie mai pașnici și să păstreze mintea deschisă. Luând în considerare punctul de vedere al soțului ei, o femeie șarpe va ajuta să rezolve problemele.

Carieră: șerpii vor avea o mare posibilitate de a primi sprijin de la alții pentru a fi promovați. Cu toate acestea, șerpii trebuie să aibă grijă să nu fie răniți de persoane mărunte. Tratați colegii politicos și sincer. Nu bârfi pe la spatele altora.

Bogăție: Norocul șerpilor cu banii nu este prea bun sau prea rău în 2022, dar vor primi sprijin util de la alții atunci când trec prin probleme în afaceri. Șerpi, nu vă așteptați să vă îmbogățiți peste noapte. Acordați-vă timp de două ori luând în considerare opțiunile dvs. înainte de a lua orice decizie importantă.

Culori norocoase: portocaliul(mandarină), cyan și argintiu
Purtarea ornamentelor de culoarea mandarinei îi va ajuta pe șerpii singuri să-și găsească un iubit/iubita. Pentru a obține mai mult succes în 2022, culoarea cyan vă va da o mână de ajutor. Argintul va aduce noroc financiar șarpelui.


Horoscopul cailor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Nu vor fi mari schimbări în viața amoroasă a Cailor. Caii necăsătoriți vor avea o mare șansă de a rămâne singuri. Caii căsătoriți vor petrece probabil mai mult timp la muncă decât în familie. Când munca nu este atât de aglomerată, Cailor li se sugerează să petreacă ceva timp vizionarea unui film și luând cina împreună cu soții lor.

Carieră: Caii vor avea noroc în cariera lor în 2022. Proiectele vor progresa fără probleme, cu mari beneficii financiare. Caii ar trebui să ia în considerare schimbarea locului de muncă, dacă pot primi beneficii mai bune ale companiei.

Bogăție: După ce au trecut printr-un 2021 tulbure, Caii vor avea mai mult noroc financiar în 2022. Va exista o mare șansă de a fi promovat, rezultând un venit mai bun. Cai care sunt proprietari de afaceri, puteți lua în considerare și extinderea afacerii în străinătate.

Culori norocoase: verde, albastru și roșu
Verdele este bun pentru cariera Cailor. Albastrul este bun pentru sănătate. Roșul va ajuta la îndepărtarea ghinionului.


Horoscopul caprelor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Dacă o capră se căsătorește în 2021, el/ea va avea șanse mari de a avea un copil în 2022. Caprele singure vor avea șanse mari să-și găsească un iubit/iubita.

Cariera: 2022 este un an luminos pentru Capre. Ei vor conduce un grup pentru a obține rezultate bune și vor primi apreciere de la lideri și colegi. Caprele ar putea dori să-și schimbe locul de muncă în 2022, dar acest lucru nu este sugerat în acest an.

Avere: Dacă este un agent de vânzări, o Capră va avea realizări remarcabile în venituri și relații. Evitând să investești orbește te vei bucura de o bună apreciere a bogăției în 2022.

Culori norocoase: galben strălucitor
Galbenul strălucitor va face Capra mai populară la sexul opus și este bun pentru viața amoroasă a unei Capre.


Horoscopul maimuțelor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Viața amoroasă a Maimuțelor nu este stabilă în acești doi ani (2021 și 2022). Le este ușor să fie deranjați de certuri inutile. Încercați să comunicați pașnic atunci când opiniile diferă.

Cariera: Maimuțele vor avea noroc în cariera lor și vor fi foarte ocupate în 2022. Ar putea să-și folosească talentele și să facă progrese într-un proiect de afaceri. Totuși, există și o posibilitate de aproape ratare, așa că maimuțele ar trebui să acorde multă atenție detaliilor lor de lucru.

Avere: 2022 este un an bun pentru Maimuțe pentru a începe sau a extinde o afacere în străinătate. Maimuțe, nu cheltuiți mulți bani pe produse financiare sau pe acțiuni. În mod alternativ, investiția în active fixe, cum ar fi imobiliare, va avea mai multe șanse de a câștiga bani.

Culori norocoase: alb și albastru deschid
Fiind aproape de alb, Maimuța va avea mai multe oportunități de promovare. Albastrul deschis va aduce mai mult noroc în dragoste pentru Maimuță. Maimuțele, dacă sunteți singuri, încercați să porți mai des haine sau ornamente în albastru deschis.


Horoscopul cocoșilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Nu va exista o schimbare majoră în viața amoroasă a lui cocoșilor. Majoritatea acestora vor fi ocupați cu munca, lăsând puțin timp pentru a construi relații cu cei dragi sau intenții de a se căsători. De asemenea, Cocoșii singuri nu prea au dorința de a avea un iubit/iubită.

Cariera: Cariera Cocoșilor va fi foarte bună anul acesta. Ei vor primi sprijin util de la alții atunci când este nevoie. Cocoșii ar trebui să depună mai mult efort în muncă și să beneficieze de o oportunitate atunci când vine. Acest lucru va optimiza șansa de a fi promovat.

Avere: Cu ajutorul unor oameni de renume, Cocoșii vor avea mai mulți clienți în afaceri, generând mai multe venituri. Pentru cei care au propriile afaceri, averile vor fluctua și este mai bine să păstrați niște fonduri curente pentru orice eventualitate. Evitați să cumpărați produse de lux inutile.

Culori norocoase: galben
Galbenul va ajuta la creșterea perspectivelor de bogăție ale Cocoșilor. Purtarea hainelor galbene sau decorarea biroului/masei cu galben va aduce noroc.


Horoscopul câinilor și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Nu vor exista mari schimbări în viața amoroasă a câinilor. Majoritatea câinilor căsătoriți vor fi ocupați cu munca, lăsând puțin timp pentru a construi relații cu cei dragi. Petrecerea mai mult timp în familie le va face viața amoroasă să meargă mai lin. Câinii singuri vor fi probabil în continuare singuri sau vor întâlni fete/băieți cu temperament rău până la sfârșitul anului.

Cariera: Pentru acei Câini care fac afaceri, va exista o mare posibilitate de a pierde clienți sau parteneri din cauza situației neplăcute de marketing. Acei câini care fac lucrări creative, cum ar fi designul și muzica, vor primi aprobarea liderilor și a colegilor, permițându-le să câștige mai mulți bani sau să fie promovați.

Bogăție: Noroc în ceea ce privește banii îi așteaptă pe acei câini care fac lucrări creative, cum ar fi designul și muzica. Cu toate acestea, câinii in afaceri ar trebui să fie foarte atenți la investițiile în acțiuni sau fonduri. Începerea unei noi companii/afaceri cu alți oameni nu este, de asemenea, sugerată în 2022. Încercarea de a găsi câteva metode noi de marketing pentru afacerea actuală ar fi mai bine din punct de vedere monetar.

Culori norocoase: galben, negru și gri
Galbenul și negrul vor aduce noroc în creșterea salariului Câinelui și o mare posibilitate ca aceștia să aibă un câștig personal așteptat. Cu toate acestea, nu este recomandat să decorați casa sau biroul cu prea multe lucruri negre sau galbene, deoarece acest lucru nu este bun pentru o dispoziție fericită. Griul este bun pentru viața amoroasă a unui câine în 2022.


Horoscopul mistreților și culorile norocoase în 2022

Dragoste: Mistreții căsătoriți se vor certa adesea cu soții lor în 2022. Există o mare posibilitate de a se forma un triunghi amoros. Mistreților, vorbirea pașnică și comunicarea cu soțul dvs. va ajuta la evitarea acestei probleme. Pentru cei care sunt îndrăgostiți, 2022 este un an bun pentru a se căsători. Cei singuri vor avea o mare posibilitate de a-și găsi o iubită/iubit.

Cariera: 2022 este un moment bun pentru ca mistreții să se perfecționeze. Mistreților, susținerea examenelor și obținerea certificării vă vor aduce noroc pentru cariera dvs. Mulți misteți vor lua în considerare schimbarea locului de muncă. Înainte de a lua o decizie, cel mai bine este să investigați în detaliu toate informațiile despre companiile noi.

Bogăție: Aceștia vor avea șansa de a-și crește veniturile în 2022, cu toate acestea, există puține posibilități de a câștiga bani mari. Dacă ei doresc să investească în afaceri noi, este mai bine să pună o sumă mică de bani la început și să o crească treptat, când afacerea merge bine.

Culori norocoase: galben, verde și negru
Galbenul este culoarea norocoasă a mistreților pentru viața de dragoste/căsătorie. Verdele și negrul îi vor aduce mistrețlui noroc în carieră și chestiunile financiare. Mistreți, dacă plănuiți să cumpărați o mașină nouă în 2022, o mașină neagră ar fi o alegere inteligentă.