Index articole


Șobolan

Acesta este anul tău natal al semnului de Șobolan, va fi un an în favoarea ta, deoarece aceasta vă va da o doză bună de noroc. Iar anul va avea un început favorabil.

Indiferent care sunt planurile tale, vei avea vântul în pânzele tale și oportunități minunate de a-ți atinge obiectivele. Te miști repede, dar bine și nu pierzi timpul în reflexii sterile. Dimpotrivă, climatul de primăvară 2020 este într-adevăr acțiune și producție.

Trebuie spus că anul 2019 a pregătit terenul și este în sfârșit momentul să se recolteze. Cu siguranță în lucru, veți vedea cele mai multe uși deschise înaintea voastră. Și chiar dacă unele oportunități par neașteptate, nu veți ezita să mergeți pentru către ele. Ai dreptate, nu lăsa nimic să treacă.

 

DRAGOSTE

Previziunile Astrologiei Chineze anunță că acțiunile întreprinse anul trecut de șobolan pentru armonizarea relațiilor vor începe să dea rezultate la începutul anului.

Relația ta cu partenerul tău va fi plină de dragoste și compasiune. Relația ta va fi calmată și viața ta de dragoste va fi pasionată. Anul acesta este momentul ideal pentru a planifica o sarcină, conform 2020 Horoscop chinezesc pentru șobolan. Nativii singuri vor trebui să ia în considerare cerințele partenerilor lor și vor putea să le respecte.

De asemenea, va trebui să faceți compromisuri dacă acest lucru este necesar în primul trimestru al anului. Această perioadă va conduce la multe dezacorduri, iar aceste dispute pot fi ireconciliabile. Ambii parteneri vor trebui să fie foarte amabili și înțelegători pentru a rezolva aceste dificultăți.

 

MUNCĂ ȘI BANI

În acest an va trebui să vă adaptați la noile configurații profesionale, artistice sau de afaceri. Vei cunoaște un confort material sau financiar mai bun. Veți negocia o creștere a salariului, beneficii mai bune, un bonus la sfârșitul anului sau un procent mai mare din vânzările dvs. etc. Cu toate acestea, va trebui să vă gestionați bugetul cu înțelepciune și cu scadență.

Comunicarea și planificarea vor fi esențiale pentru buna desfășurare a afacerii, lucrării sau creațiilor artistice. Inițiativele voastre vor fi rasplătite anul acesta.

Nimic important de raportat în domeniul financiar, unde ar trebui să existe o stabilitate relativă. Dacă v-ați depășit recent bugetul, veți avea probleme. Această alertă nu va fi neapărat negativă, cel puțin te va face mai prudent. Nu cădea în zgârcenie.

 

SĂNĂTATE

Sănătatea mușchilor tăi continuă bine. Într-adevăr, va trebui să exersezi, să te miști, să te simți destul de confortabil în pielea ta. Chiar dacă de obicei sunteți o persoană sedentară, veți experimenta mai mult tonus muscular.

Rețineți că anul acesta promovează o formă de agitație mentală. Treci de la un proiect la celălalt fără o monitorizare suficientă în detalii, te duci înapoi, etc., ceea ce te poate duce la suprasolicitare. Asigurați-vă că veți scăpa mai departe în timpul liber, nu este util în aceste momente să vă țineți picioarele pe pământ.

 

LA NIVEL SOCIAL

Deși anul trecut nu a fost un moment bun în ceea ce privește relațiile sociale, acesta este fantastic pentru apariția de noi prietenii care vor duce la parteneri buni în viitor.

Capacitatea ta bună de deducție și capacitatea de a comunica cu ceilalți te vor transforma în valori crescânde în mediul profesional în care te muți. Totuși, nu trebuie să ignorați nici o ofertă de ajutor care vine de la vreun prieten sau partener. Datorită acestui fapt, veți crește și la nivel personal.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Conform Horoscopului chinez 2019 pentru Șobolan, etapele inițiativei și consolidării făcute anul precedent vor da roade în primele șase luni ale anului. Va exista pace și dragoste în relație, generând un moment ideal pentru ca sarcina să apară.

Pot apărea diferențe între soți care vor solicita eforturi de ambele părți, astfel încât apele să revină cu siguranță la cursul lor.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Relația cu rudele tale va fi mult mai bună în ultimul trimestru al anului. În cele anterioare, va trebui să fiți conștienți de rezolvarea oricărei probleme imediat ce apar, prevenind astfel această agravarea problemei.

De aceea, va fi fundamental să vă cunoașteți defectele și punctele forte pentru a ști să conduceți relațiile de familie în cel mai bun mod posibil.

 

LA NIVEL DE SĂNĂTATE

Este posibil să întâmpinați probleme minore de sănătate în a doua jumătate a anului 2019. De aceea este important ca, în Horoscopul chinez 2019 pentru șobolan, să știți cum să evitați excesele în prima parte a anului, pentru a nu face suferi eventuale recidive mai târziu, în a doua jumătate.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2019 pentru șobolan este foarte interesant și rodnic la nivel social și destul de acceptabil la nivel sentimental, familial și de sănătate.


Bou

Horoscopul dvs. chinezesc 2020 pentru Bou vă va împinge să priviți direct, renunțând la anumite lucruri, la unele proiecte învechite. Comunicarea va fi cu siguranță unul dintre punctele tale cele mai puternice ale anului. Acesta vă va permite să vă dezvoltați relația și să optimizați viața de zi cu zi.

Pe o parte mai personală, vei fi într-o formă excelentă și gata să ridici munții. Și veți avea nevoie de această energie pentru a avansa în proiecte importante.

Frânele și blocajele din ultimele luni se vor estompa și vor da loc unui mod mai fluid și neobstrucționat. Veți ajunge să compensați întârzierea instalată și să urcați panta zonelor dificile pe care le-ați suferit. De asemenea, veți putea să vă răzbunați pe eșecurile întâmpinate, concentrându-vă eforturile într-o direcție bună.

 

DRAGOSTE

Nativii din Bou care sunt căsătoriți vor întâmpina unele dificultăți cu partenerul lor între lunile mai și august 2020. Pentru a le rezolva, cei doi parteneri vor trebui să facă mai multe compromisuri, potrivit Horoscopului chinez 2020 pentru Bou.

Relațiile dintre Bou și partenerul său vor lua o turnură constructivă la sfârșitul anului 2020, pentru că nativul se va simți încurajat și apreciat. Vor putea apoi să-și uite grijile și să plece în vacanțe scurte pentru a vizita locuri liniștite cu partenerul lor în lunile iunie și octombrie.

Bou se va bucura de o viață de dragoste pasională dacă își va dedica mai mult timp partenerului. Este posibil să fie anunțată o sarcină în această perioadă, dacă face parte din planurile lor. Romantismul și pasiunea vor fi prezente în viața acestor nativi în 2020.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Cu cât vă veți trata mai mult relațiile, clienții, rețeaua dvs. în acest an, cu atât veți avea mai mult succes și recunoaștere. Veți avea încredere în rezolvarea problemelor în acest an.

Conducerea ta va fi puternică și îți vei asuma noi responsabilități cu o putere de acțiune impresionantă. Veți pune bazele succesului viitor și vă veți dezvolta în 2020, în special în jurul lunii mai. Relațiile sociale, profesionale, artistice, politice sau de afaceri vor fi mai echilibrate și vor deschide uși interesante pentru tine.

Va trebui să fii atent în acest moment, când aspectele planetare pot face lucrurile dificile din punct de vedere financiar. Dar, pentru nativii anilor Metal, este posibilă returnarea banilor surpriză, fie că este vorba de câștiguri de jocuri, datorii vechi uitate care vor fi restituite sau o moștenire mică.

 

SĂNĂTATE

Metabolismul dvs. general este energizat la începutul anului 2020. Într-adevăr, vedeți viața mai ușor și acest lucru vă eliberează energiile în sensul acțiunii și al deschiderii față de ceilalți. Începi pe roți, este un pariu sigur că vei avea greu să stai acolo.

Mișcarea, animația, festivitățile vor fi cel mai bun mod de a vă reîncărca bateriile moralei. Lunile de toamnă sunt foarte favorabile pentru a începe o cură, o dietă. Sistemul dvs. digestiv va fi mai puternic, mai stabil și mai ales, mai puțin receptiv la dispozițiile voastre.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Lunile mai și august vor fi pline de neînțelegeri între parteneri, lucru care va avea o soluție ușoară dacă ambele părți știu că trebuie să renunțe puțin pentru a menține legătura care le unește.

Conform Horoscopului chinez 2019 pentru Bou, relațiile dintre soți vor fi mult mai productive pentru ambii la sfârșitul anului. Pentru ca acest sfârșit norocos să sosească, nu ar fi inutil să se consolideze relația sentimentală cu micile călătorii făcute între iunie și octombrie.

În cazul în care nativii din Bou se vor descoperi singuri, vor apărea romanțe pasionale și le vor face să se bucure de câteva momente unice pe care le vor aminti mereu.

 

LA NIVEL DE SĂNĂTATE

În acest an aa Sobolanului, va trebui să aveți grijă la tăieturi aparent inofensive. Trebuie dezinfectate imediat.

Va fi un an bun pentru excursii în natură, indiferent dacă sunt păduri, munți, lacuri... acest lucru va genera o recuperare a vitalității.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Horoscopul chinez 2019 pentru Bou prezice că cele mai mari capacități financiare vor fi la maxim în luna august. Moment ideal pentru a face o analiză a cheltuielilor și pentru a suprima toate cele considerate de prisos.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

În ceea ce privește familia, relațiile vor fi foarte armonioase, ceea ce le va permite să fie în pace cu cei dragi, lucru care îi va ajuta emoțional să-și consolideze sănătatea emoțională.

Prin urmare, Horoscopul chinezesc 2019 pentru Bou indică că va fi o perioadă cu multe schimbări și în care nativii vor primi influența benefică a altor oameni.


Tigru

Horoscopul dvs. chinez 2020 pentru Tigru va face posibilă concretizarea celor mai puternice proiecte la toate nivelurile. Vrei angajament, stabilitate, soliditate.

Deci, puteți începe o casă. Puteți, de asemenea, să mergeți în jurul lumii, să configurați și să mergeți. Dar poate fi, de asemenea, să vă înființați compania sau să vă schimbați cariera radical.

Vei găsi fără probleme proiectul tău prioritar și odihna majoră. În orice caz, te vei asculta pe tine și îți vei urma propria cale. Au dispărut zilele evenimentelor. Îți recâștigi controlul și îți faci alegerile.

Anul acesta 2020 vă va împinge să acționați, să decideți, să clarificați. Nu mai amânați și vă asumați ideile puternice și clare. Căutați să construiți sau să consolidați, dar în orice caz, avansați pentru a vă stabiliza anul.

 

DRAGOSTE

Nativii singuri vor avea multe oportunități de a întâlni oameni noi pe parcursul anului. Vă sfătuim Tigrul să exercite prudență înainte de a se implica în noi relații pe parcursul anului.

După luna mai, Tigrul va beneficia de o nouă forță emoțională, care îi va permite să își analizeze relațiile într-un mod pozitiv. Acestea vor trebui să depășească experiențele negative pe care le-au trăit în anul precedent. De asemenea, vor trebui să se bazeze pe intuiția lor, construind noi relații în 2020.

Romance și pasiune vor fi prezente în aceste noi relații. Nativii căsătoriți se vor confrunta cu multe provocări la începutul anului 2020. S-ar putea simți anxioși și deprimați, ceea ce le poate afecta bunăstarea emoțională.

El va trebui să facă multe compromisuri pentru a-și păstra relația. Partenerul Tigru va fi într-o poziție puternică până în mai, iar acesta din urmă va trebui să renunțe la cererile sale pentru a evita conflictele. Anul 2020 este momentul ideal pentru a avea un copil sau a-l adopta.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Ești sigur că îți vei restabili sănătatea fizică și îți vei reconstrui viața profesională, artistică, de afaceri sau politică, în funcție de aspirațiile tale cele mai profunde. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți găsi „o perlă rară”.

Pe scurt, evenimente neobișnuite, surprinzătoare și pozitive îți vor servi destinul în multe feluri. Oamenii, în ciuda defectelor lor, vă vor permite să treceți rampa și să urcați. Apoi, va ajunge un moment în 2020 în care vei putea să te eliberezi de multe complicații, deoarece vei avea mijloacele ambițiilor tale și asta, în orice sens al cuvântului.

 

SĂNĂTATE

În mod literal, radiați energie anul acesta. Impulsurile Soarelui, asociate cu cele ale lui Marte vin pentru a vă stimula metabolismul; impulsul creativității singur îți galvanizează energia.

Acțiunile dvs. generează consecințe pozitive, iar acest lucru vă oferă puterea de a continua și vă oferă energia de care aveți nevoie la momentul potrivit. Mulți dintre voi care suferă de afecțiuni fizice legate de sistemul digestiv și sistemul nervos vor vedea că starea lor se îmbunătățește spontan.

De asemenea, este momentul ideal pentru a vă vindeca mai activ pentru a pune cotele de partea dvs. și pentru a rezolva micile probleme care se pot agrava cu timpul. Iarna va avea o acțiune benefică asupra nervozității voastre, ceea ce vă va permite să vă concentrați mai bine pe orice lucru care vă supără, fără a crea efecte precum dureri intestinale și nevralgii.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Este esențial să lăsăm deoparte experiențele proaste ale anului precedent pentru a face față noii perioade cu iluzii reînnoite. În acest fel, va fi mai ușor să apară relații noi și pasionale. Cu toate acestea, va trebui să fim prudenți, cunoscând puțin câte puțin persoana nouă care vine în viața noastră pentru a vedea dacă ni se potrivește.

Va fi după luna mai când emoțional Tigrul va fi mai puternic și se va găsi în cel mai bun moment pentru a judeca relațiile care apar într-un mod foarte pozitiv.

Potrivit Horoscopului chinez 2019 pentru Tigru, nativii vor trece prin faze de anxietate și dezamăgire care îi vor conduce printr-o perioadă proastă de stabilitate emoțională. Apoi va fi necesar să se efectueze anumite reajustări în modul de a privi viața pentru a reveni la normal.

Până în luna mai, celalalt partener va purta vocea cântătoare, iar Tigrul se va adapta la ea pentru a menține relația în pace. Încetul cu încetul, totul se va stabiliza și, până la urmă, se va dovedi un an minunat pentru a avea un copil.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Va veni un moment în care la nivel profesional veți rămâne fără idei pentru afacerea sau proiectele dvs. Nu veți avea idee despre cum ar trebui să acționați în acele momente. La sfârșitul anului, va fi cel mai bun moment pentru a socializa și a întâlni noi contacte care vă vor da înapoi inițiativa de a merge mai departe.

Reînnoirea și decorarea casei Tigrului este ceea ce va genera cei mai mulți bani în economia dvs. în timpul anului de MISTRET. În plus, va apărea dorința de a face o călătorie pe mare, destul de costisitoare, care vă poate destabiliza economia. Prin urmare, trebuie să evitați luxurile inutile.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Fără îndoială că este un an norocos când vine vorba de relațiile de familie. Vor fi întâlniri și conviețuiri fluide cu părinții, frații, verii sau unchii, în care entuziasmul și distracția vor abunda.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2020 pentru Tigru prevede o perioadă în care greșelile făcute în trecut vor servi drept referință pentru ceea ce nu trebuie făcut în această perioadă. O învățătură care le va permite să-și clarifice obiectivele.


Iepure

Horoscopul chinezesc 2020 pentru Rabbit vă va surprinde cu siguranță. De partea ta, va trebui să înveți cum să-ți gestionezi emoțiile pentru a nu cădea în hiperactivitate. Nu va fi necesar ca progresele tale să se transforme în stres, cu riscul de a nu mai evolua.

Iar la începutul anului, veți putea savura progresul profesional. Dar iată, drumul pe care trebuie să-l parcurgi este încă lung. Mai ales că veți face bilanț în această toamnă, ceea ce vă va împinge către noi provocări.

Între ceea ce trebuie să faci și favorurile pe care ceilalți le cer, vei alerga în toate direcțiile în acest an. Încercați să vă păstrați energia. Planificați momente de odihnă și pace pentru a vă reîncărca bateriile.

 

DRAGOSTE

Va trebui să vă confruntați cu mai multe probleme conjugale în primul trimestru al anului. Găsirea soluțiilor nu va fi ușoară, ceea ce vă va provoca frustrare. Va trebui să te gândești mult pentru a le rezolva, păstrându-ți echilibrul psihologic. Această perioadă nu este ideală pentru sarcini și pentru aceasta Iepurele va trebui probabil să aștepte până la jumătatea anului.

Problemele cuplului tău vor fi reduse în timpul celui de-al doilea trimestru al anului. Partenerii se vor bucura apoi de o relație calmă și plăcută. Iepurele își va folosi farmecul pentru a-și seduce partenerul și vor vedea romantismul și pasiunea renăscuți în cuplul lor. Toate problemele emoționale vor fi rezolvate și se vor bucura de o relație armonioasă cu partenerul.

La sfârșitul anului 2020, veți putea găsi o soluție pentru a rezolva conflictele din relația dvs. și veți fi de acord să faceți compromisurile necesare. Viața ta în căsătorie va fi foarte plăcută.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Sarcina dvs. de muncă poate crește și va trebui să puneți piciorul în jos și să-l convingeți pe șeful dvs. să angajeze un asistent.

Câțiva nativi din Iepure vor căuta să-și consolideze situația socială, profesională, artistică sau de afaceri, conform horoscopului chinez 2020 pentru Iepure.

Veți fi în ton cu noile tendințe pentru a ocupa primul loc pe piață. Ai putea decide să-ți schimbi complet cariera.

 

SĂNĂTATE

Jupiter și White Tigru îți aduc impulsuri care pot deveni stresante, în funcție de capacitatea ta de a te proteja de lumea exterioară. Într-adevăr, veți avea de-a face cu un anturaj galagios, care vă solicită mult indirect. Veți avea nevoie de odihnă regulat în acest an pentru a face față. Luati masurile necesare si mai ales nu ezitati sa va deconectati telefonul seara.

Veți lumina în mod spontan conținutul plăcii dvs. Asigurați-vă că nu opriți mâncarea care rămâne vitală pentru sănătatea dvs.

Forma ta musculară va fi excelentă, mai ales în a doua jumătate a anului. Vă puneți eforturile într-o direcție bună. Este, de asemenea, timpul pentru a relua o activitate de antrenament.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Va fi un an care va da naștere unor relații complicate în căsătorii. O perioadă în care nativii se vor pierde în momentul în care vor găsi cele mai potrivite soluții pentru a-și putea rezolva problemele. O perioadă grea în care va fi necesar să ai răbdare și dorință de a salva relația.

Desigur, soluția problemelor unui cuplu nu va fi să aibă un copil. Ei vor trebui să aștepte până la sfârșitul anului pentru ca situația sentimentală să se îmbunătățească considerabil. Atunci va fi momentul potrivit pentru ca relația să se reînnoiască și să se îmbunătățească.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Conform Horoscopului chinez 2019 pentru nativii Iepure, prima jumătate a anului va fi o perioadă fantastică pentru a câștiga bani. Cu toate acestea, este important să le folosiți în scopuri utile și să evitați cheltuielile inutile. Ideal este să folosiți acest venit economic pentru investiții pe termen lung care pot ajuta în viitor.

Anul Mistretului este indicat să termine plata acestor împrumuturi pe care le aveți în așteptare. În cazul persoanelor de afaceri, este momentul potrivit să vă aventurați în diverse domenii în care puteți obține mai mulți venituri.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Horoscopul chinezesc 2019 pentru nativii Iepure prezice un moment magnific pentru îmbunătățirea relațiilor personale cu părinții, frații, unchii sau verii. Trebuie doar să știi să te pui în pantofii altor oameni și să le înțelegi punctele de vedere pentru a te înțelege cu toată lumea.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2019 pentru nartivii Iepure indică faptul că vor fi persoane practice atunci când vine vorba de rezolvarea dificultăților care se prezintă și acest lucru îi va împiedica să iasă de sub control.


Dragon

Se anunță un an senin și calm, ceea ce nu vă va nemulțumi, potrivit Horoscopului chinez 2020 pentru Dragon . Dacă dinamismul și forma dvs. sunt cele mai bune, simțiți nevoia să vă concentrați. Multe lucruri s-au schimbat, au evoluat și trebuie să vă alocați timp pentru a analiza totul.

Într-adevăr, nu veti avea liniște, așa că vă plimbați cu idei și proiecte. Dar nici o grabă anul acesta. Îți ocupi timpul pentru a revizui proiectele, a le structura, a privi opțiunile înainte de a începe. Este necesar să vă consolidați înainte de a vă deplasa, care vă animă. Și preferați deja să vă stabilizați înainte de a trece la altceva care vă va face să reconsiderați totul.

Anul acesta va fi clar că dvs. nu veți face nimic la întâmplare sau fără asigurare pentru a merge în direcția corectă. Și acest lucru va fi în special în domeniul profesional.

Cei care s-au născut în anii 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 și 2012 fac parte din acest horoscop.

 

DRAGOSTE

Anul acesta va fi în general favorabil pentru relația Dragonului. Dragonul va trebui să-și analizeze relațiile din trecut fără să se simtă vinovat pentru greșelile pe care le-au făcut. Ei trebuie să tragă lecții din eșecurile trecute pentru a-și păstra noile relații.

Dragonul poate avea o întâlnire frumoasă în timpul ieșirilor și a programărilor lor profesionale. Pentru a-și păstra relația, este posibil să fie nevoit să facă mai multe compromisuri începând cu luna mai.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Perspectivele dvs. de viitor sunt încurajatoare în acest an. Compania ar putea pune în aplicare o nouă tehnologie sau poate decide să propună zilnic o nouă structură sau un mod de a efectua sarcini.

În orice caz, nu veți fi întotdeauna de acord cu schimbările propuse, dar veți urmări exemplul cu un aspect de zâmbet. Vei folosi noi abilități și îți vei avansa cariera.

Nu ar fi surprinzător să vă schimbați complet locul de muncă, anul 2020 vă v-a oferi oportunități serioase în acest sens.

 

SĂNĂTATE

Începi anul pe roți. Energia ta crește, ești împins la acțiune. Forma ta te face mai eficient atunci când vine vorba de luarea deciziilor, curajul tău este consolidat de vitalitatea ta.

Energia voastră morală vă oferă momente de euforie, în care veți simți că totul este posibil ... Și veți avea dreptate. Nu uitați că vremea poate să lipsească, nu cedează excesivității voastre și faceți un program.

Sunt recomandate în special activități în aer liber, în special din primăvară, acest lucru vă va permite să evacuați stresul generat de activitatea dvs. Natura, contactul cu pământul, ritmurile naturale vă vor ajuta să vă mențineți energia pe tot parcursul acestui an, care va fi ferit de dificultăți majore, atât timp cât vă veți stăpâni impulsurile.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Va fi un an în care îți vei dedica mare parte din timp culturii relațiilor tale de dragoste. Între aprilie și septembrie, va fi un moment favorabil pentru începutul unei romantisme care ar putea deveni un plan serios după câteva luni.

Horoscopul chinez 2019 pentru Dragon afirmă că acest semn al zodiacului chinez trebuie să învețe de la toate acele eșecuri pe care le-a suferit în trecut pentru a ști cum să acționeze în noile relații pe care le are. Oameni noi pot proveni atât din medii profesionale, cât și sociale.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Va fi un an în care Dragonul va trebui să restabilească ordinea economică în casa lor. Pentru a face acest lucru, va trebui să plătiți facturile extraordinare și să actualizați contabilitatea. Între martie și mai va fi un moment bun pentru a obține un profit. De asemenea, ar fi un moment bun pentru a face investiții pe termen lung. Puteți vedea avantajele mult mai târziu.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Posibilele obstacole care pot apărea în relațiile de familie vor dispărea în penultima lună a anului de MISTRET. Va fi un moment pentru clarificarea ideilor cu privire la relațiile cu rudele tale.

După cum putem vedea în Horoscopul chinezesc 2019 pentru Dragon, va trebui să căutați un echilibru între momentul concentrării și momentul fugirii atunci când este necesar să vă asumați responsabilități. Acest echilibru vă va ajuta să obțineți succes în proiectele dvs.


Șarpe

Anul acesta 2020 va fi mai însorit și va aduce un climat mai senin în viața ta de zi cu zi. O astfel de latitudine va permite concentrarea, dar fără grabă. În primul rând, Primăvara va fi dedicată odihnei. Chiar ai nevoie de ea și vei avea nevoie și de forța ta pentru a naviga din nou în această vară, potrivit horoscopului tău chinez 2020 pentru Sarpe.

Calmul începutului acestui horoscop 2020 vă va oferi posibilitatea de a verifica unde vă aflați în cursul vieții. Ai senzația că ai o afacere neterminată și faci câteva întrebări.

Zona profesională te cântărește și vrei altceva. Acest lucru este bun, deoarece ușile se vor deschide anul acesta. Dar ei nu se vor deschide singuri, va trebui să îi împingeți să se deschidă. Indiferent de situația dvs., veți căuta să ușurați constrângerile pentru mai multă libertate.

 

DRAGOSTE

Vei căuta relații care îți pot îndeplini rapid dorințele romantice. Veți face tot ce vă stă în putere pentru a realiza acest lucru. În acest an, Șarpele va fi dispus să își asume riscuri pentru a trăi o dragoste romantică si frumoasă. Veți îndrăzni chiar să vă exprimați sentimentele fără jenă.

Contradicțiile vor fi prezente în viața de dragoste a șarpelui în 2020. El va avea puterea emoțională pentru a fi pasionat de actualul său partener și va dori, de asemenea, să cunoască oameni noi.

Cuplurile autohtone vor dori să își oficializeze relația în 2020. Cu toate acestea, ele trebuie să rămână precaute dacă decid să se căsătorească, deoarece planetele nu vor fi favorabile relațiilor de durată.

Oamenii aflați într-o relație cu un șarpe pot vedea că relația lor se termină și trebuie să meargă în căutarea unui partener nou. Horoscopul chinez 2020 pentru șarpe indică faptul că doar cuplurile puternice și unite ar trebui să ia în considerare căsătoria.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Schimbările profesionale, artistice sau de afaceri vor avea loc anul acesta. Pe de altă parte, finanțele dvs. vor cunoaște un anumit dezechilibru în jurul datei de 20 februarie. În caz contrar, ar fi de așteptat o pierdere financiară.

Când există cea mai mică îndoială cu privire la o investiție, un agent, o taxă de afaceri sau o instituție financiară, ajungeți la fundul lucrurilor și cereți explicații. Acestea fiind spuse, un succes material mare va veni din partea oamenilor noi, a oamenilor de afaceri noi sau a unui loc de muncă mai bine plătit, iar beneficiile companiei vor satisface dorința dvs. de siguranță maximă.

 

SĂNĂTATE

O nevoie de somn se va simți mai puternic decât de obicei în primele trei luni. casa ta simbolică de doisprezece nu te ajută să-ți cruci eforturile.

Îți reînnoiești viața, te gândești la cele mai bune metode de realizare și asta va mobiliza multă energie. Îl vei recupera prin somn, dar și prin recreații care îți aduc o adevărată evadare. Artele și mai ales muzica vor fi una dintre cele mai bune surse de energie posibile.

Metabolismul tău este stabil atunci, în afară de o anumită fragilitate în os. Aruncați o privire mai atentă asupra aportului de calciu și vitamina C pentru a compensa această tendință.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Șarpele va căuta relații care sunt capabile să-și satisfacă imediat impulsurile romantice. O vor încerca cu constanță și punând toată inima în ea. Nu le va deranja să-și asume riscuri sau să-și exprime deschis sentimentele.

Dacă aveți un partener, dorința de a vă căsători va fi foarte puternică în 2019. Cu toate acestea, acesta nu este un moment bun pentru a face acest lucru, deoarece aspectele planetare ale acestui an nu vor fi cele mai potrivite pentru relațiile permanente.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Va fi un an complicat din punct de vedere economic. Horoscopul chinezesc 2019 pentru nativii sarpe indică faptul că nativii vor avea numeroase griji în toată perioada care îi va afecta atât fizic cât și emoțional. Cu toate acestea, în ciuda dezavantajelor, vor exista progrese profesionale și sociale.

Este posibil ca cheltuielile să fie greu de acoperit cu profiturile existente, astfel încât cheltuielile de prisos vor trebui să fie eradicate. Nu este indicat să lăsați bani altora, deoarece vă vor afecta finanțele pe termen lung.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

La nivel familial, între mai și octombrie va fi dificil să aveți libertate de mișcare, atât pentru a-și exersa hobby-urile, cât și pentru a-și îndeplini munca personală.

Lucrul bun va fi că în acea perioadă relația cu copiii se va îmbunătăți, având mai mult timp pentru ei, consolidând astfel legăturile și confidențele.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2019 pentru nativii sarpe prezice că va fi o perioadă în care vor putea participa la probleme de importanță cu aproape niciun impediment.

Acestea vor avea o anumită limitare doar atunci când vine vorba de a avea mai mult timp pentru ei, din cauza angajamentului lor cu familia.


Cal

Horoscoul chinez pentru cai va fi cea a progresivismului. Va fi nevoie de multă muncă și energie pentru a vă atinge diferitele obiective. Și va trebui să țintești departe, pentru că nu totul se va întâmpla în acest an.

Îți place să ai o imagine de ansamblu, proiectezi cu mult înainte să știi exact unde mergi. Acest lucru este bun, deoarece nu veți avea probleme să folosiți creativitatea pentru a construi proiecte ambițioase. Preocuparea va fi găsirea motivației pentru realizarea lor. Pentru că ai prefera să sufle și să te bucuri de momente bune pentru a te distra. Prin urmare, va fi necesar să se găsească determinarea de a merge mai departe, în ciuda tendinței de a da drumul.

În căutarea unui loc de muncă sau a unei activități, vizați mai multe, pentru ceea ce este mai bun; căutați să înfloriți în sfârșit în muncă. Și nu veți ezita să vă imaginați diferite scenarii pentru a avea succes.

 

DRAGOSTE

Trebuie să respectați părerea partenerului pentru a stabili o relație intimă. Relațiile familiale ale Calului vor fi pașnice și armonioase.

Horoscopul chinez 2020 pentru Cal vă sfătuiește să vă dedicați timp liber partenerului dvs. pentru a dialoga pentru a soluționa toate neînțelegerile minore.

Nativii singuri ar trebui să încerce să întâlnească în locuri noi în 2020. De asemenea, îi sfătuim să își facă timp pentru a reflecta și analiza vechile relații pentru a-și consolida energia emoțională. Veți întâlni noi parteneri chiar înainte de vară. Și vei trăi relații mai romantice și mai pasionale.

Dezvoltarea personalității nativii Calului va fi îmbunătățită datorită satisfacției pe care vi le va oferi relația de dragoste. Dacă nașterea unui copil este planificată, acesta vă va întări relația.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Ai o reputație bună la locul de muncă și te va preceda adesea anul acesta. Ai putea ateriza chiar și la un loc de muncă de mare zbor la o companie de renume sau la una stabilită pe plan internațional.

Caii sunt în căutarea unei schimbări de locuri de muncă; vor profita de o oportunitate excepțională în lunile martie și aprilie 2020. Vei fi consultantul ideal, șeful cel mai solicitat sau cel mai respectat manager sau angajat sau reprezentant din cadrul companiei.

Veți încheia acorduri care vă vor garanta un viitor atât de mult mai promițător.

 

SĂNĂTATE

Veți avea nevoie de maximum de energie pentru a vă face față obligațiilor. Suportul Tigrului alb, care este încă relevant, vă permite să schimbați unele dintre obiceiurile de viață în direcția corectă, dar vă oferă și anul acesta o tendință de inerție care este doar ușor legată de adevărata constituție.

Va trebui să lupți împotriva acestei încetiniri, dar nu există probleme specifice. Ultimele patru luni ale anului 2020 îți vor crește energia mentală surprinzător în ceea ce privește creativitatea ta. Organizația dvs., în același timp, vă va ajuta să depuneți eforturi pentru atingerea celor mai serioase obiective.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Caii trebuie să respecte opinia partenerului pentru a menține armonia familiei. Va fi apoi un moment bun de liniște în care posibile neînțelegeri pot fi rezolvate prin comunicare.

În cazul single-urilor, vor trebui să caute dragoste în diferite locuri de cele în care se mișcă de obicei. Probabil, un cuplu va apărea înainte de începutul verii și va trăi apoi o dragoste foarte pasională.

 

LA NIVEL FINANCIAR

În acest an al Mistretului, Horoscopul chinez 2019 pentru nativii Cal prevede că întreprinderile vor suferi anumite provocări economice între lunile februarie ,mai și din septembrie până în noiembrie.

Va fi posibil să găsiți surse alternative pentru a câștiga bani, care vor fi folosite pentru a anula anumite împrumuturi vechi care afectează calul emoțional.

Este recomandat ca, înainte de a te aventura într-o afacere, să fii clar cât de mult vei fi implicat în ea și care va fi abilitatea ta de a o gestiona.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Persoanele căsătorite vor cheltui o bună parte din banii lor pentru decorarea casei lor cu mobilier nou. Va fi o renovare a materialelor care îi va ajuta, de asemenea, să realizeze o reînnoire a legăturilor de familie.

Va trebui să acționați într-un mod corect pentru a rezolva posibile probleme cu membrii familiei.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2019 pentru nativii Cal prezice posibilități mari de succes în cele mai variate domenii, acționând ca recompensă pentru anii anteriori de muncă depusa.


Capră

Acesta este un an mixt care nu va fi mereu la curent cu așteptările tale, potrivit horoscopului chinez 2020 pentru Capră . Asta vă așteaptă. Trebuie spus că, de partea ta, nu va fi nici forma grozavă. Te simți obosit doar să te gândești la tot ce vrei să obții în acest an.

În același timp, ați dat foarte multe anul trecut. Și este greu să vezi clar în următoarea. Înainte de a începe orice, va trebui să treceți printr-o fază de reflecție.

Încetiniți, cu piciorul pe frână, până la primăvară. Va trebui să te întinerești evitând stresul și hiperactivitatea. Ambele vă conduc la împrăștiere sau pierdeți timp și energie inutil. Pe de altă parte, veți avea tendința de a face lucrurile fără a consulta pe nimeni sau a avansa în echipă.

 

DRAGOSTE

Horoscopul chinezesc 2020 pentru Capra anunță că veți putea folosi perioada din februarie până în noiembrie pentru a vă îmbunătăți și a consolida relațiile romantice. Nativii căsătoriți și singuri vor avea multe oportunități pentru a-și consolida relațiile de întâlnire curente.

Nativii Caprei își vor fermeca partenerii cu cuvinte dulci, iar relațiile lor vor deveni mai armonioase. Nativii singuri vor putea întâlni oameni noi în timpul ieșirilor, festivalurilor și a altor evenimente de acest tip, așa că vă recomandăm să participe cât mai des. Dacă doresc, pot încerca și site-uri de întâlniri online.

Toate neînțelegerile dintre parteneri pot fi rezolvate în această atmosferă senină și dragostea va putea înflori pe deplin. Îi sfătuim pe nativii de capră să-și exprime sentimentele și dorințele prin a fi cu adevărat sinceri. De asemenea, pot organiza o vacanță romantică pentru a-și dezvolta relația.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Vă veți arăta când apar oportunități, conform horoscopului chinez 2020 pentru Capră. Cu alte cuvinte, nu veți pierde o singură ocazie pentru a ieși în evidență, a lovi marcajul, a impresiona pe toți. Veți merge mai departe cu planurile dvs. și vă veți muta cariera înainte într-o direcție dorită.

Inițiativele și punctele tale forte vor fi folosite pentru a vă ajuta să obțineți un succes mare. În martie, aprilie și mai 2020, proiectele grozave vor vedea ziua.

 

SĂNĂTATE

Aceasta nu este tocmai cea mai bună formă pentru a începe anul. Acumularea de acțiune începe să cântărească pe corpul tău. Acesta tinde către o încetinire generală și este de înțeles, ai oferit o mulțime de energie, mai ales de doi ani.

Clusterul global din Rat, anul acesta inversează tendința de anul trecut; trebuie să încetiniți de dragul sănătății dvs., în special pentru a evita suprasolicitarea mentală. Ar fi ideal la începutul anului să îți faci timp pentru a-ți reduce problemele.

Somnul va fi esențial pentru recuperarea dvs. nervoasă și emoțională. Nu treceți cu vederea alimentele proaspete din dieta dvs. Ultimele patru luni ale anului vor vedea forma ta îmbunătățindu-se în mod natural.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Cele mai favorabile luni de viață cu partenerul dvs. vor fi perioada din februarie până în noiembrie. Prin urmare, implică un an bun pentru relațiile sentimentale.

Horoscopul chinez 2019 pentru nativii de capra prezice că single-urile își vor vedea legătura de dragoste devenind mai puternică cu un partener pe care îl vor întâlni în acest an. Cu siguranță vor întâlni această persoană la un festival de muzică sau la un eveniment social organizat de prieteni.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Va fi un moment bun pentru a realiza toate acele proiecte grozave, pe care în anii precedenți nu le-ați putut realiza. Aceasta este oportunitatea pe care o așteptai să aplici abilitățile tale creative și inovatoare în îmbunătățirea proiectelor tale.

Determinarea obiectivelor de realizat va ajunge la rezultatul scontat. Profiturile vor fi abundente pe parcursul anului 2020. Va fi foarte interesant să dedicăm lunile septembrie și octombrie analizei conturilor și astfel să pregătim o strategie eficientă pentru viitor.

Poate că este momentul cel mai oportun pentru a căuta potențiali investitori care să finanțeze aceste proiecte viitoare.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Familia îți va aduce multe bucurii, copiii aducând cele mai pozitive contribuții. De fapt, familia va fi punctul de sprijin al carierei tale profesionale în ultima perioadă a anului.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2020 pentru nativii de Capra prezice că acestia își vor menține emoțiile sub control și nu pierd timpul pentru angajamentele pe care știi că nu le vei putea îndeplini niciodată.


Maimuță

Este un an echilibrat 2020 care se apropie și este bine pentru că vei căuta stabilitate. Ați încurcat o mulțime de lucruri în ultimii ani. Și ați făcut modificări pe mai multe niveluri. Aici este în sfârșit momentul să stai liniștit și să te bucuri, potrivit Horoscopului chinez 2020 pentru Maimuță.

Mai ales că veți fi înzestrați cu un moral în vârf și o formă amețitoare.

Zona socială va fi puternic influențată de această energie pozitivă. Vi se va cere să strângeți prietenii și, de asemenea, să întâlniți oameni noi. Trebuie să vă extindeți cercul de prieteni, pentru a deschide ușa altor oameni. Și vrei să ieși din confortul tău pentru a merge la alte personalități. Diferite culturi, activități inovatoare sau moduri diferite de viață, căutați diferența.

Cei care s-au născut în anii 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 și 2016 fac parte din acest horoscop.

 

DRAGOSTE

În acest an al sobolanului , nativii singuri vor putea întâlni oameni noi în timpul ieșirilor și a altor evenimente sau adunări. Mai întâi vor face întâlniri prietenoase și acestea vor evolua pentru a deveni relații romantice.

Horoscopul chinez 2020 pentru Maimuță vă sfătuiește să profitați de toate oportunitățile de a întâlni oameni noi. La mijlocul anului este un moment bun pentru logodnă și nunți.

Nativii Maimuța trebuie să uite greșelile și relațiile lor trecute pentru a se concentra asupra relației sale actuale. Toate relațiile existente de întâlnire trebuie consolidate în 2020.

În acest an, nativii Maimuța se va bucura de o stabilitate emoțională excelentă și va putea discuta în mod liber ideile, așteptările și relațiile cu partenerul. Vă recomandăm ca nativii Maimuta să petreacă timp cu partenerul în primele patru luni ale anului dacă doresc să aibă un copil împreună.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Nu ar fi surprinzător dacă se încheie un contract de muncă și acest scop te scutește de o pondere semnificativă. Aceasta nu înseamnă că nu veți avea alte opțiuni la dispoziție. Dinpotrivă, vă veți bucura de plăcerea de a alege.

Nu veți rămâne fără bani sau veți organiza foarte multe anul acesta. Fructele eforturilor tale din trecut și din prezent vor fi răsplătite. De asemenea, șefii, asociații apropiați, colegii, angajații sau asociații, în care aveți încredere deplină, vor părăsi organizația din mai multe motive: moarte, dorință puternică de a merge mai departe, depresie etc.

 

SĂNĂTATE

Energia dvs. fizică promite să fie mai stabilă, de la începutul anului 2020. Este perioada ideală pentru a începe o cură, pentru a face o verificare completă.

Capitalul dumneavoastră pentru sănătate este văzut pozitiv; optimismul dvs. va fi una dintre cele mai bune pârghii pentru a schimba anumite obiceiuri care în cele din urmă nu vă aduc nimic. Și mergeți împotriva deplinei voastre vitalități.

Există câteva lucruri de privilegiat, cum ar fi uleiurile vegetale, carbohidrații proporțional cu activitatea dvs. Veți avea tendința să vă lipsească o dietă echilibrată: obținerea prea mult sau urmarea unei diete prea drastice. Vei evita evitarea epuizării mintale la sfârșitul anului.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Prieteniile maimuțelor te vor face să faci parte din evenimente sociale în care vei ajunge să știi o mare dragoste. Acesta este motivul pentru care nu puteți rata, din orice motiv, orice moment care apare pentru a întâlni oameni noi.

Cam la jumătatea anului este un moment bun pentru a stabili angajamente de căsătorie pentru nunțile viitoare. Greșelile din trecut vor fi un bun mement pentru a ști ce nu trebuie să cadă înapoi în timpul noilor relații.

În cuplurile deja stabilite, primele patru luni ale anului vor fi trăite intens și vor genera un rezultat foarte pozitiv, cum ar fi nașterea ulterioară a unui copil.

 

LA NIVEL ECONOMIC

În cazul căutării unui loc de muncă pentru care sunteți foarte interesat, perseverența și iluzia vor ajunge la atingerea obiectivului. La nivel de proiect profesional, va fi un moment minunat pentru a începe o nouă aventură, împărtășind provocarea cu mai multe persoane.

Va fi, de asemenea, un moment pentru a analiza experiențele trecute și a ne gândi să le întoarcem în funcție de noile cunoștințe dobândite. În ceea ce privește câștigul de bani, februarie și mai, precum și septembrie și noiembrie vor fi foarte avantajoase pentru acest lucru. De asemenea, este un an bun pentru a solicita creșteri salariale la locul de muncă.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Noile prietenii vă vor lărgi cercul social și vă vor servi bine în viitor. Mai mult decât atât, recentii cunoscuți, care aparent vor fi doar prieteni noi, vor veni ulterior la îndemână pentru probleme personale și profesionale de diferite feluri.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2020 pentru Maimuță indică un an în care propria inițiativă și ajutorul celorlalți vor servi pentru atingerea obiectivelor prezente și viitoare.


Cocoș

Cocoș, vei trece printr-o gamă largă de emoții și te vei pierde în cele din urmă. Va fi benefic să vă neteziți forma morală și să vă răsfățați pentru a atenua montajul rusesc din acest an. Chineză Horoscop 2020 pentru Cocos va ajuta să găsiți drumul.

Vă ocoliți în cercuri fără să știți unde să mergeți. Din fericire, nu veți lipsi foarte mult sprijin din partea celor din jur. Toți se vor lupta să încerce să te calmeze. Vă vor arăta atașamentul pe care îl au pentru dvs. și vor încerca să vă ajute să vedeți mai clar.

Dar, în ciuda tuturor eforturilor lumii, nimeni nu va putea răspunde la întrebările voastre. Vă va reveni răspunsurile.

 

DRAGOSTE

Vei face prieteni noi în ultimul trimestru al anului. Trebuie să fii imaginativ și să găsești metode noi pentru a-ți seduce partenerul. Vă sfătuim ca cocoșul să analizeze relațiile lor în profunzime între februarie și iunie 2020. Trebuie să evitați să vă confidați îndoielile partenerului, deoarece puteți regreta mai târziu. Aceste neînțelegeri vor fi rezolvate în septembrie, iar Cocoșul se va bucura apoi de o relație armonioasă.

În cadrul cuplului, comunicarea va fi plăcută și Cocoșul va reuși să își exprime sentimentele mai liber. Îți vei gestiona partenerul cu tact și delicatețe. Vei putea evalua sentimentele partenerului. Acordul bun va predomina în cuplu.

Anul acesta, sentimentele și viața de dragoste a nativului de cocoș vor fi mai stabile; ei vor putea rezolva conflictele în mod eficient. Anul 2020 este, de asemenea, un moment bun pentru sarcină, potrivit Horoscopului chinez 2020 pentru Cocoș.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Veți exercita un control mai mare asupra vieții dvs. artistice, materiale, profesionale, politice sau de afaceri în acest an. Pe scurt, vei fi ocupat să-ți construiești viitorul cu grijă geloasă. De asemenea, puteți lua o direcție nouă în oricare dintre sectoarele deja enumerate anterior în acest paragraf.

O frumoasă transformare a sorții va veni sub forma unei sume mari de bani câștigate prin mijloace proprii sau printr-o remiză la un joc de noroc. De exemplu, ați putea primi o rambursare la început, numerar neașteptat, un salariu mai bun, un loc de muncă sau un contract, etc.

 

SĂNĂTATE

Energia voastră vitală va evolua într-un tipar zimțat de-a lungul anului. Îl puteți compensa cu ușurință cu o formă vitală și o formă bună, în ciuda inevitabilului obstacol din viața de zi cu zi.

Corpul tău cere mai multă atenție și odihnă, în special mușchii. Supraestimarea puterii vă poate costa ridurile musculare, tendinita și entorse. Nu forțați lucrurile în zadar și profitați în schimb de impulsurile planetare pentru a vă concentra asupra stilului dvs. de viață, care este prea strict în unele părți și prea lax pe altele.

Este într-adevăr esențial să fii pur vegetarian? Ce vrei să purifici până la urmă, este corpul tău sau psihicul tău care necesită o „curățare”. Pune-ți întrebări corecte și vei evita deficiențele dăunătoare vitalității tale.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Relațiile vor trece printr-o fază mai intensă de seriozitate între februarie și iunie. Va trebui să evitați să vă întrebați continuu partenerul cu orice îndoieli care pot apărea, deoarece, cu timpul, puteți regreta. Orice neînțelegere va fi clarificată până în septembrie, asigurând astfel armonia în relație continuă.

În acest an de Mistret, vor apărea noi prietenii pentru single-uri, mai ales în ceea ce privește ultimul trimestru al anului. Totuși, va trebui să fii original și distractiv atunci când ieși cu noii tăi parteneri, dacă nu vrei să te plictisești. Va depinde de ei dacă relația are viață sau sfârșește să se rupă ușor.

Potrivit Horoscopului chinezesc 2020 pentru Cocos, relația existentă cu partenerul dvs. va fi foarte comunicativă și vă va permite să vă exprimați sentimentele cu multă libertate și într-un mod foarte relaxat. Vei putea spune în permanență ceea ce gândești, fără a-ți deranja în vreun fel partenerul.

 

LA NIVEL ECONOMIC

În domeniul profesional, ritmul vieții va fi mult mai lent decât cel corespunzător anului precedent. Ceva care îi va permite cocoșului să aprofundeze în noile cunoștințe tehnice care îi vor ajuta în activitatea lor viitoare.

Horoscopul chinez 2020 pentru Cocos prevede o reducere a cheltuielilor, ceea ce va permite ca, la sfârșitul anului, să poată acumula o anumită sumă de bani in plus.

Între mai și septembrie, puteți decide să faceți o călătorie importantă cu partenerul dvs., pentru a vă bucura de banii economisiți. De asemenea, este posibil ca în loc de asta să vă faceți griji pentru a face investiții care să genereze beneficii interesante pe termen lung.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Va fi la începutul anului când Cocoșul va putea avea o conștiință mai bună cu privire la importanța relațiilor de familie și din acest motiv acești nativi vor putea să consolideze legăturile și să le îmbunătățească până la o maturitate optimă.

Prin urmare, Horoscopul chinez 2020 pentru Cocoș prezice că acești nativi vor putea avea schimbări importante în viața lor dacă le vor face în primele șase luni ale anului.


Câine

Înzestrat cu o voință ireproșabilă și o formă olimpică, nimic nu va părea să vă poată rezista și nu contează micile pericole din drumul dvs., mergeți direct pe obiectivele voastre. Trebuie spus că anul acesta va marca un viraj la 90 ° în multe zone, potrivit Horoscopului chinez 2020 pentru câine.

Schimbările apar la toate nivelurile și anul acesta marchează oportunitatea de a avea un început nou, în special pentru tot ceea ce ține de viața ta amoroasă. Viață publică sau privată, vă așteptați ca dorințele dvs. să fie îndeplinite. Și va începe cu familia.

Simțiți nevoia de a vă compensa pentru timpul pierdut și de a suda în cele din urmă legăturile familiale. Vizite, festivități, momente pentru a discuta, veți petrece mult timp cu cei dragi, doar pentru plăcerea de a le găsi, de a vă găsi împreună.

 

DRAGOSTE

Relația ta de dragoste va evolua pozitiv la începutul anului, datorită influenței stelelor.

Nativii singuri vor avea întâlniri interesante cu parteneri noi în situații și locuri ciudate și surprinzătoare. Horoscopul chinez 2020 pentru câine recomandă câinelui să rămână atent pentru a nu pierde nicio ocazie de a face o întâlnire frumoasă.

Câinele își va folosi farmecul pentru a-și seduce partenerul fără a-i enerva sau a renunța la cerințele lor. Răbdarea ta va fi foarte utilă în acest tip de situații.

Din luna iulie, Câinele va participa la multe activități și petreceri, iar aceste evenimente vă vor face viața de dragoste mai interesantă și mai romantică. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască oameni frumoși în această perioadă. Astrologia chineză anunță că Câinele se va bucura de o relație armonioasă și plăcută cu partenerul lor.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Planeta Jupiter va permite să obțineți un mare succes profesional, politic, artistic și social, aducându-vă un succes mare pe un platou de argint. Sectorul dvs. profesional are multe surprize frumoase pe parcursul acestui an.

Acestea fiind spuse, reduceți-vă așteptările și evitați să vă asumați riscuri financiare inutile. De fapt, vei fi înclinat uneori să îți asumi riscuri, iar despărțirea nu este niciodată departe.

Astfel avertizat, veți putea acționa și face lucrurile bine. Relațiile sociale vor avea o dimensiune specială și vor deveni un atu major în dezvoltarea proiectelor dvs. sau în căutarea unui loc de muncă.

 

SĂNĂTATE

Puteți paria fără restricții asupra energiei dvs. în acest an. Afluxul Cordon Rosu asociat cu mai multe stele îți aduce un izvor vizibil la toate nivelurile. Nimic nu rezistă voinței tale, în ciuda obstacolelor pe care le poți întâlni. Forma este acolo și vă permite să gestionați perioade lungi de efort pe care le-ați fi putut găsi imposibil de ținut.

Dacă ai peste 41 de ani, însă, la nivelul spiritual, vei simți aceste efecte. Îți poți menține tonul fizic și muscular fără ca tu să fii capabil să înregistrezi recorduri la acest nivel. Nu supraestimați aceste puncte forte, ci mai degrabă pariați pe rezistența dvs. mentală.

Timpul liber legat de artă, muzică și arte plastice vă va aduce evadarea necesară pentru a vă reînnoi energiile psihice.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

La începutul anului va avea loc o îmbunătățire a relațiilor sentimentale datorită ajutorului neprețuit al energiei divine. Fără îndoială, un moment favorabil de vânt favorabil, care nu poate fi neutilizat.

În relații, farmecul Cainelui va atrage cealaltă parte în bune maniere, fără să-i strice vreodată stima de sine sau să provoace vreun disconfort. Pentru a face acest lucru, trebuie să fiți o persoană răbdătoare care să știe să mențină vie flacăra prin afecțiune și complicitate.

Cei singuri își vor lumina viața atunci când vor întâlni oameni noi în cele mai improbabile locuri sau în situații neașteptate. Ultimele șase luni ale anului vor fi cele mai intense și pline de adunări sociale.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Va fi un an bun pentru nativii de Câini pentru a îmbunătăți relațiile profesionale. Este un moment bun pentru pregătirea strategiilor și obiectivelor profesionale pentru anii următori. Este posibil ca în cursul anului să fiți împovărat de responsabilități care să vă încetinească zi de zi. Va trebui să încercați să le evitați fiind diplomat atunci când le respingeți după ofertă.

Abilitatea ta cu numerele îți va permite să echilibrezi veniturile și cheltuielile, deși vei avea anumite tentații care îți vor îngreuna. Cu toate acestea, vei ajunge să realizezi că este un lux care nu poate decât să îți modifice capacitatea financiară.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Deși anul precedent au existat un număr mare de conflicte care au perturbat viața de familie, în anul neînțelegerilor de la Mistret sunt rezolvate și nu vor fi decât mai multe probleme minore în ceea ce privește relațiile de familie.

Prin urmare, în Horoscopul Chinez 2020 pentru nativii Câine, unele frustrări pot apărea din încetinirea vechilor proiecte, dar datorită iluziei și muncii grele, acestea se vor încheia în cele din urmă.


Mistreț

Va trebui să găsiți momente de calm, pentru a vă reîncărca bateriile imediat ce veți avea ocazia în timpul acestui Horoscop Chinezesc 2020 pentru Mistret . Viața ta zilnică va necesita multă energie și va veni să-ți scurgă rezervele.

Trebuie spus că veți avea o mie de lucruri de rezolvat: documente, sarcini administrative, mici întârzieri. Ce vei realiza dacă nu ai grijă să te păstrezi puțin?

Toată lumea va avea ceva să vă întrebe. Un serviciu aici, altul aici. Și cine va avea nevoie de sfaturi, de părerea ta sau pur și simplu de revărsat lângă tine. Din partea ta, vei dori să îi ajuți pe toți, să fii prezent, gata să faci orice pentru a ușura toată această lume mică.

Horoscopul Chinez 2020 pentru nativii din Mistret vă recomandă să vă răsfățați, să vă odihniți și să aveți grijă de voi. Nu încercați să exagerați.

 

DRAGOSTE

Te vei bucura de relații plăcute de la începutul anului 2020 și toate dorințele tale se vor împlini fără dificultăți. Vei seduce membrii sexului opus fără mult efort și noua ta relație va fi roditoare.

Viața de dragoste a Mistretului va fi foarte pasionată și vor descoperi noi modalități de a-și satisface dorințele carnale.

Anul acesta este momentul ideal pentru cuplurile căsătorite care planifică o sarcină și vor să aibă copii. Nativii singuri vor avea ocazia să dateze în mai 2020. Aceste întâlniri vor avea loc în locuri noi și necunoscute în timpul unei călătorii de afaceri sau în vacanță.

Vedetele anunță că Mistretul va găsi dragoste în brațele unei persoane de origine străină. Cu toate acestea, ei trebuie să rămână precauți și să nu se angajeze ușor sau să se grăbească în ciuda sentimentelor lor pasionale. După această perioadă agitată, nativul va avea o altă oportunitate de a întâlni alte persoane în lunile septembrie și noiembrie.

 

MUNCĂ ȘI BANI

Artiștii vor ieși în evidență în străinătate și pe mai multe platforme de internet. În plus, vei avea ocazia să câștigi mulți bani. Dacă sunteți independent, veți fi promovat, vă veți ridica pe scara socială și internațională.

Veți avea decizii importante de luat în acest an despre viitoarea carieră.

 

SĂNĂTATE

Viața ta zilnică va fi intensă în acest an. Este vorba despre micile dificultăți care necesită multă energie, dacă nu faci un pas înapoi și, cel mai important, lasă-i pe ceilalți să se descurce singuri.

Într-adevăr, problema responsabilității tale apare mai mult ca niciodată și vei avea tendința să faci prea multe pentru cei din jurul tău și, astfel, să te epuizezi mai mult decât ar trebui.

Sistemul dumneavoastră imunitar este consolidat, vitalitatea dvs. generală este până în octombrie. Atunci va trebui să depuneți eforturi cu privire la mâncarea dvs., în special pentru a evita mâncărurile picante. Sistemul dvs. digestiv va avea nevoie de îngrijire la sfârșitul anului.

 

LA NIVEL SENTIMENTAL

Fără îndoială, este un an fantastic la nivel sentimental pentru acești nativi. Nu trebuie să uităm, de asemenea, că suntem în anul Mistretului. Un fel de epocă de aur în care va fi foarte atrăgător și va avea mare succes, satisfacând astfel aproape toate dorințele personale.

Este timpul să te bucuri de relații pasionale, interesante și intense, în care vei descoperi noi modalități de a-ți satisface dorințele sexuale. În cazul cuplurilor care caută un copil, va fi momentul cel mai potrivit.

 

LA NIVEL ECONOMIC

Această perioadă, conform Horoscopului Chinezesc 2020 pentru Mistret, înseamnă oportunitatea de a vă deschide către noi piețe și de a căuta clienți diferiți de cei cu care vă ocupați de obicei. Vei avea atâta încredere în tine, încât ideile pe care le sugerezi partenerilor tăi vor fi foarte bine primite datorită entuziasmului cu care îi aperi. Din septembrie până în noiembrie, va trebui să fii atent la noile contacte pe care le cunoști.

Ar trebui să evitați cumpărarea tuturor bunurilor inutile, în special înainte de începerea verii. În acest fel, veți menține economia familiei în echilibru corect. O poziție care este recomandabilă să se mențină cel puțin în prima jumătate a anului.

 

LA NIVEL DE FAMILIE

Preocuparea dvs. de a menține familia în cele mai bune condiții economice posibile vă va permite să căutați tot felul de idei interesante pe care nu va trebui să cheltuiți mulți bani. Membrii vă vor mulțumi pentru asta, consolidând în continuare relațiile de familie.

Prin urmare, Horoscopul Chinez 2020 pentru Mistret prognozează o perioadă în care nativii vor trăi cu optimism, acționând mereu independent, deși se vor lăsa ajutați și de terți.