Index articole

Wow! Daca a existat vreodata o perioada de intensa schimbare si transformare pozitiva, aceasta este incepand cu 28 Ianuarie 2017 pana pe 15 Februarie 2018, atunci cand anul Cocosului de Foc ofera tone de energie pentru a duce lucrurile la capat. Focul este un element care propulseaza viata inainte, astfel incat tot ce ai avut in minte in ultimul timp, e momentul sa pui in practica. Proiecte personale precum fitness-ul, sa mananci bine si sa te bucuri de tot mai mult decat restul, asigura o fundatie mare pentru cei nascuti sub semnul Maimutei, Tigrului si a Calului, anul acesta. Te poti arde daca nu esti atent, in special in jurul intensei Eclipse de Luna din 10 Februarie. Sa inveti sa echilibrezi pofta ta de actiune cu nevoile de baza ale corpului tau te va ajuta sa stai sanatos si fericit.

Muncitorul Cocos ii recompenseaa, de asemenea, pe nativii Sobolan, Bou si Dragon. Ai fost probabil intr-o cautare de job, pereche, casa sau familie perfecta de ceva timp. In anul Cocosului, garantat vei gasi ceea ce cauti atata timp cat actionezi. Probabil nu va ajunge in pachetul care te astepti dar ceea ce iti doresti este pe drum.

Este un an ocupat in dragoste pentru toate semnele, noi perspective de intalnire apar in scena, pentru cei singuri in prezent, si noi sanse de angajamente pe viata pentru cei intr-o relatie. Incercati totusi sa nu petreceti unul in bratele celuilalt tot timpul. Sunt multe de facut si de vazut anul acesta.

Puternica Eclipsa de Soare din 26 Februarie incurajeaza nativii Cocos, Iepure si Oaie sa iasa din zona lor de confort putin mai mult. Cineva vrea sa iti acorde o atentie mai mare pentru munca pe care ai depus-o, chiar daca este vorba despre locul de munca sau de un efort de caritate/voluntar. Nu-ti fie frica sa stralucesti anul acesta. Nu inseamna ca esti arogant daca esti mandru de realizarile tale. Oamenii vor sa fie fericiti pentru tine, asa ca de ce nu ii lasi?

Cei nascuti sub semnele Caine, Mistret si Sarpe iau putin din focul Cocosului anul acesta si transforma ideile vechi in vise noi. Pentru ochii neinstruiti poate parea ca nu faci nimic. Dar sa fii fixat pe ideile tale excelente si sa faci planurile pentru visele tale marete necesita timp si energie. Cand iti impartasesti intentiile Universului, in special in jurul Eclipsei de Luna din 7 August, asigura-te ca incluzi si ceea ce iti doresti sa primesti. E un an de mare manifestare pentru tine, asa ca gandeste-te ca te antrenezi in sala de gimnastica si o sa ajungi departe.